Lekker nat kutje massage erotich

lekker nat kutje massage erotich

..

Mooie naakte meiden spuitsexlekker nat kutje massage erotich

..


Dikke lesbies gratis sexdate arnhem

  • Ik wordt met de minuut geiler en voel me weer langzaam verder wegglijden en realiseer me dat de top van de stenen dildo een stukje verder in me is gegleden doordat ik natter en natter wordt.
  • BI MAN ZOEKT SEX AFSPRAAK ARNHEM
  • Lekker nat kutje massage erotich
  • Lesbische negerinnen sex gefilmd
  • Seks in gelderland gratis online sex

Kittelaar likken oma vuistneuken


Lesbiennes in een sensuele massage. Waterballet met een opgewonden tiener brunet. Een klaarkomend doosje in close up. Een ontspannen middagje in de Zwaluwhoeve. Lesbienne lekker opgewarmd door olie massage.

Aftrekken en neuken met olie. Masturbatie koning legt nog eenmaal uit hoe je een vrouw laat squirten. Amateurtje masseert haar kutje met een vibratie ei. De massage is gratis als je spuitend klaarkomt. Massage brengt de geilheid naar boven. Sofia Valentine leert schuchtere Hollandse alles over het spelen met een dilo. Deze prachtige negerin met druppend kutje wil een grote negerlul.

Blondje gaat volledig los met massage olie. Een kut massage met een groot stuk vleeswerk. Grote kwarktassen worden liefdevol gemasseerd. Zuster Stacey melkt een patient met prostaat problemen. Lesbienne met super gevoelige tepels laat zich melken. Zo praat ze met haar warme stem nog even verder op me in en ik voel me inderdaad langzaam wegglijden, wegzweven bijna op het geluid van haar woorden, de muziek, de geur van lavendel en de bewegingen van haar masserende handen.

Ik hoor haar stem, maar ik hoor niet meer zo goed wat ze zegt, zo ben ik me aan het ontspannen. Ze hoort me zachtjes kreunen en goedkeurend laat ze me weten dat ze merkt dat ik me duidelijk beter aan het ontspannen ben.

Ze gaat via de binnenkant van mijn dijen weer omhoog en de zijkant van haar hand laat ze steeds iets fermer langs mijn kutje glijden. Ze voelt dat ik al erg nat ben geworden en ik voel haar vingers langs de buitenkant en heel licht aan de binnenkant langs mijn lippen. Net als ik mijn benen iets uit elkaar wil doen om haar uit te nodigen om bij me binnen te dringen, stopt ze daar en glijdt ze met haar handen langs mijn benen om verder te gaan met het masseren van mijn bovenbenen, mijn kuiten en masseert ze mijn voeten.

Even weg bij mijn billen en natte kutje, voel ik dat mijn ademhaling een stukje rustiger wordt en merk dat ik er steeds harder naar verlang dat ze weer teruggaat met haar handen waar ze vandaan komt.

Hoewel ik het lekker vind dat ze ook mijn benen en voeten masseert vind ik het wel een geil idee dat ik wil dat ze terug gaat naar boven en mijn lippen verder bespeelt. In plaats daarvan, masseert ze me verder over mijn benen, glijdt wel met 2 handen aan de binnenkant omhoog maar draait bijna helemaal boven naar de buitenkant van mijn benen om weer verder te gaan met het masseren van mijn billen. Het lijkt wel alsof ze expres ze mijn poesje mijdt.

Ik wordt van binnen gek van geilheid en duw af en toe mijn onderlichaam omhoog om haar handen beter te kunnen voelen. Ze masseert mijn billen nog wat verder en gaat via mijn onderrug terug naar mijn schouders.

Ze haalt de stenen één voor één van mijn rug en legt ze terug in de warm houder. Na enige minuten verder masseren, vraagt ze me om te draaien en met rode wangen van opwinding, draai ik me om. Terwijl ik dat doe bukt ze zich net om de stenen in de warmhouder te schikken en zie ik haar gebukt met haar billen naar achteren staan.

De lippen van haar poesje glimmen van haar eigen nattigheid. Ik voel mijn hartslag omhoog gaan en wil haar aanraken. Ik weet zeker dat ik voor de massage ten einde is met mijn vingers in haar natte kutje zal hebben gezeten en dat idee zorgt voor een warme golf die ik door mijn onderlichaam voel trekken. Als ze weer omhoog is gekomen lig ik op mijn rug met mijn ogen dicht en ik fantaseer dat zij het is die op de tafel ligt en ik degene ben die haar masseert.

Ze zou eens moeten weten waar ik aan denk en alsof ze mijn gedachten leest, zegt ze me met haar warme stem dat ze ziet dat ik rode wangen heb van opwinding en me vraagt waar ik aan denk.

En ik weet even niet wat ik moet zeggen. Ik ben te verrast om iets anders te verzinnen en ik besluit de sprong te wagen en te kijken of mijn fantasie wellicht tot leven gewekt kan worden. We waren best goede vriendinnen en ze wist het niet, maar ik voelde me steeds meer tot haar aangetrokken.

Sindsdien fantaseer ik vaker over andere vrouwen, ik ben er namelijk achter gekomen dat ik ook op vrouwen val. Ze aait me over mijn wang, glimlacht en gaat achter me staan om mijn schouders te masseren. Het wordt stil en ik doe mijn ogen weer dicht. Ik had eigenlijk verwacht dat ze op een één of andere manier zou reageren, maar in plaats daarvan gaat ze onverstoorbaar verder met masseren.

Zou ik het verknalt hebben? Ze pakt verse warme olie en ze giet het over mijn borsten. Het is erg ontspannend en prettig om jezelf te verwennen en de stress bij jezelf weg te nemen.

Ze neemt mijn beide handen en legt ze op mijn borsten. Mijn eigen handen voelen vertrouwd op mijn eigen borsten en ze pakt een hand in elke eigen hand en begint met mijn handen kleine cirkels te draaien, langs de buitenkant van mijn borsten.

Ik kijk haar aan en zie dat ze ook blosjes op haar wangen heeft gekregen. Ze bukt weer en weer heb ik een prachtig zicht op haar mooie glimmende kutje terwijl ik mijn eigen borsten masseer. Als ze zich weer omdraait ziet ze dat ik de smaak te pakken heb met mijn eigen geoliede borsten, ik masseer ze, draai ze, speel met mijn tepels door mijn vingers er cirkels omheen te draaien en trek zachtjes aan ze om daarna mijn borsten weer te masseren met beide handen tegelijk.

Dit is geen platte steen, maar is langwerpig, mooi rond en glad. Het heeft de vorm van een penis van een centimeter of 15, met een niet te dikke bovenkant die wel breder uitloopt naar een 5 centimeter diameter aan het einde. Helemaal glad en rond alsof deze eeuwen in een rivierbedding heeft liggen wachten en door de stroming is gesleten om deze perfecte ronde zachte vorm te krijgen. Een klein beetje erin, maar ook weer net niet. De warmte tussen en tegen mijn lippen doet me even naar adem happen en ze duwt zachtjes mijn benen een stukje dichter tegen elkaar zodat ik de warmte van de steen nog intenser ervaar.

Ze legt mijn armen naast mijn zij, komt achter me staan en begint mijn borsten te masseren. Ik wordt met de minuut geiler en voel me weer langzaam verder wegglijden en realiseer me dat de top van de stenen dildo een stukje verder in me is gegleden doordat ik natter en natter wordt.

Ik probeer de warme steen naar binnen te trekken en probeer al knijpend mijn lippen steviger om de stenen top te krijgen. Terwijl ik me concentreer op de warme steen tussen de lippen van mijn natte poesje, voel ik plotseling heel zacht haar lippen op de mijne. Ik open mijn ogen en zie dat ze naast me is komen te staan en gebogen over me heen staat.

Ik voel een hand over mijn buik naar beneden glijden, terwijl ze haar lippen nog een keer zachtjes op de mijne drukt, verleidelijk en lief. Zachtjes laat ze haar tong over mijn lippen glijden en ik open mijn mond een klein stukje waarna ze haar tong een klein stukje de mijne in duwt. Ik kus haar terug en duw zachtjes met mijn tong tegen de hare. Als ze met haar tong mijn lippen iets verder uit elkaar duwt, voel ik haar hand naar de stenen dildo schuiven en deze verder tussen de lippen van mijn kutje duwen.

Ze duwt de steen heen en weer en ik voel mijn kutje zich openen. Ik kijk haar verbaasd aan en als ze me opnieuw kust voel ik dat ze de warme stenen dildo weer tussen de lippen van mijn poesje duwt.

Vol passie kus ik haar nu terug en ze duwt de steen zachtjes maar dringend bij me naar binnen. Ik kreun van genot als ik voel hoe makkelijk de gladde warme stenen staaf bij me naar binnen glijdt terwijl haar tong steeds passievoller worstelt met mijn tong.

Dat is nog niet zo eenvoudig met de warme dildo in me, zodat ik half staand tegen de massagetafel leun en haar tussen mijn benen naar me toe trek en plaats haar hand op de dildo om deze op de plaats te houden en me er zachtjes mee te laten neuken, zodat ik haar met beide armen tegen me aan kan trekken.

Haar billen voelen warm en stevig in haar strakke broekje. Haar tepels steken mooi af in haar strakke tank top en ik kan me niet langer inhouden. Ik trek haar shirt omhoog en neem de tepels van haar borsten in mijn mond.

Terwijl zij me zachtjes neukt met de grote stenen dildo begraaf ik mijn gezicht tussen haar borsten en speel met ze, bijt haar plagerig in haar tepels, draai mijn tong eromheen, masseer ze tussen mijn duim en wijsvinger en hoor haar zachtjes grommen van genot. Terwijl ze de stenen warme dildo steeds iets dieper in me duwt merk ik hoe nat ze is als ze haar onderlichaam tegen mijn bovenbeen aan duwt en haar lippen heen en weer schuift over mijn been.

Ik schuif mijn handen onder haar broekje, neem haar billen in mijn handen en trek haar steviger tegen me aan. Ze beweegt haar onderlichaam ritmisch tegen me aan en weer van me af terwijl we elkaar vol passie zoenen. Heerlijk om te zoenen met een vrouw, de zachte huid, de zachtere lippen, de soepele gewillige tong die zich een weg baant tussen mijn lippen. Ik til een been op en leg deze half op de tafel, zodat ze al zoenend meer bewegingsruimte heeft om de stenen dildo dieper, vrijer en sneller heen en weer in mijn kletsnatte kut beweegt.

Heerlijk te voelen hoe makkelijk hij erin en eruit glijdt en ik voel dat hij er nog dieper in kan terwijl ik merk dat de bredere onderkant mijn poesje steeds iets verder opent. Terwijl ik mijn armen om haar heen heb geslagen, voel ik haar lichaam gladjes langs mijn geoliede lichaam glijden en onze tongen laten elkaar niet meer los. Zachtjes trekt ze de stenen dildo uit me, duwt hem weer een stukje terug, haalt hem er weer iets verder uit, duwt hem weer iets verder terug en dat herhaalt ze tot ze hem er helemaal uit heeft gehaald.

Met een zucht pak ik de hand waarmee ze hem vast heeft en voel hoe groot de steen eigenlijk is. Ze legt de steen op zij. Met een giechelig lachje kijk ik haar aan en lik met mijn tong over haar lippen terwijl ik nog even verder met haar borsten speel. Ik duw haar even van me af en ik draai om van positie, zodat zij nu tegen de tafel staat geleund en ik op haar plaats sta. Zonder iets te zeggen pak ik haar borsten beet en begin deze opnieuw te kussen en te bespelen.

Na enige tijd kus ik haar lager, via haar buik en langzaam werk ik naar beneden.

lekker nat kutje massage erotich