50 euro neuken lesbo naakt

50 euro neuken lesbo naakt

Meisjes worden gek in nachtclub wc angeboden door pornozot. De meisjes zullen meisjes zijn Meisje die van meisjes houdt Twee meisjes nemen samen een bad Meisjes maken plezier 1: Skinny Euro meisjes gaan lesbo Meisjes kunnen pik hebben wanneer ze hem voorbinden Tiener meisjes zijn lesbo Twee prachtige meisjes Meisjes, Meisjes, Meisjes- een kwartetje Meisje en meisje geiligheid Voetbal gekke lesbiennes Geile lesbische brunettes spelen met elkaar Hete lesbische speelde Sommige vrouwen verkiezen blondjes Hete lesbiennes hebben sex Na uitgebreid douchen en ontbijten en koffie drinken met wat huisgenoten, zette ze om Misschien moest ze maar even naar het centrum gaan.

Kon ze gelijk nog even bij de bieb langs om te kijken of er nog actuele informatie was. Met de metro was ze in een kwartiertje in het centrum. Na wat verschillende schoenenwinkels bekeken te hebben bedacht ze dat ze wel wat nieuw ondergoed kon gebruiken. En even later stond ze bij de winkel op de lingerie afdeling.

Mooie setjes, dat wel, maar wel wat prijzig voor een gemiddelde student. Ze draalde wat langs de rekken en had niet in de gaten dat ze bekeken werd door een vrouw. Deze vrouw zag een meisje van begin 20 met halflang blond haar, blauwe polo en spijkerbroek en eigenlijk wel een beetje een 'ballerig' type.

Margret keek op en zag een vrouw met een setje in haar hand staan. Margret beaamde dat dit klopte en keek naar het setje. Het was een zwart setje, een doorschijnende, kanten beugel BH met de bandjes aan de zijkant, een hooguitgesneden slip en om het compleet te maken zat er ook een jarretelgordel bij.

Margret aarzelde maar de vrouw keek haar recht in de ogen en zei nogmaals 'Passen kost niets en volgens mij zal het je erg mooi staan'. Ze twijfelde nog een moment en zei toen 'passen verplicht inderdaad tot niets'. Margret was niet klein met haar 1. Om in BH maten te praten, ze schatte haar in op 85 D. Haar leeftijd zal ergens rond de 35 liggen. Margret nam het setje en samen togen ze naar de paskamer. Deze is ruim opgezet bij de winkel en Margret ging een paskamer binnen terwijl de vrouw een stoel in de ruimte ervoor nam.

Margret hing het setje op een haakje en begon zich uit te kleden. Het was een merkwaardige situatie. Een vreemde vrouw die haar lingerie aanpraatte die ze zelf nooit zou hebben uitgezocht. Een sport BH is immers veel functioneler. Net toen ze haar oude BH had uitgedaan, ging het gordijn op een kiertje.

Hoewel Margret dit ontkende, bleef de vrouw kijken. Ze zag een meisje met stevige ronde borstjes met parmantige bruine tepeltjes.

Margret voelde zich begluurd. Beide vrouwen zagen dit, maar zeiden er niets over. Vlug deed Margret de BH aan. Het was een verwarrende, maar ook speciale situatie. Margret voelde dat ze geen kleding aan het passen was, maar haar lichaam liet zien aan een vrouw die daar blijkbaar belangstelling voor had.

Passen kost niets en verplicht ook tot niets, dacht ze nog eens. Hoewel je bij het passen eigenlijk je onderbroek met aanhouden, snapte ze dat de vrouw haar liever in haar blootje zag. Margret vond dit toch ook wel spannend. Het setje paste als gegoten.

Wel moest haar bikinilijn nog wat bijgewerkt worden, maar voor de rest zag ze er goed uit. Draai je nog eens om. Hoewel Margret nog iets verlegen was, genoten ze beiden van de situatie. Tot haar eigen verbazing zei Margret 'OK'. In de metro naar Capelle aan de IJssel stelden ze zich aan elkaar voor. De vrouw heette Diana en had na haar scheiding een appartement in Capelle. In de metro keken ze elkaar nog eens diep in de ogen en lachten naar elkaar.

Margret wist niet wat haar overkwam. Het was een keurige flat en met de lift gingen ze naar de 11e verdieping. Diana opende de deur en liet Margret eerst naar binnen gaan.

In de hal pakte Diana Margrets handen en draaide haar tegen de muur. Margret kon niet meer weg. Diana had de armen van Margret vast en kwam dichterbij. Margret deed haar ogen dicht en voelde toen voor het eerst van haar leven een vrouwentong. Margret aarzelde eerst, maar na enkele momenten begon ze ook hartstochtelijk terug te zoenen.

Ze wist nu nog minder wat haar overkwam, nog nooit had ze überhaupt maar aan een vrouw gedacht, en nu stond ze vol overgave te zoenen.

Diana genoot ook en liet langzaam een hand zakken om die onder de polo op zoek te laten gaan naar die lekkere borstjes. Een kleine aanraking zorgde dat de tepels keihard werden en Diana speelde er zachtjes mee. Margret liet alles over zich heen komen en genoot en hunkerde naar meer. Ze voelde Diana's hand naar haar rug gaan en in een ogenblik was haar BH los.

Dit heeft ze vaker gedaan, schoot door haar heen. Een echte lesbienne dus. Maar wat gaf het. Diana's been wreef langs het kruis van Margret en langzaam werd het hier vochtiger en vochtiger. Diana's rechterhand liet de borstjes in de steek en langzaam bewoog de hand zich naar beneden. Met een beweging ging haar polo en BH uit. Nog steeds stond ze daar, in een halletje van een onbekende flat met haar rug tegen de muur.

Diana's mond ging naar beneden en begon op de tepels te zuigen. Haar rechterhand wreef tussen Margrets benen. Margret begon geleidelijk met haar heupen te draaien. Diana kreeg zonder veel moeite de rits naar beneden.

De knoop kostte wat meer energie, maar om de spijkerbroek naar beneden te krijgen lukte slecht. Ze kon de gevolgen nog niet helemaal overzien, maar ze zei 'jaaahhh'. Met beide handen kreeg Diana ten slotte de spijkerbroek naar beneden. Margret schopte haar schoenen uit en daar stond ze helemaal naakt voor een bijna onbekende vrouw. Het gaf haar een ontzettend gevoel van opwinding. Met haar middelvinger begon Diana in het natte kutje van Margret te spelen.

Margrets kittelaar was flink opgezwollen en binnen een minuut kwam Margret klaar op een manier zoals haar nog nooit was over komen. Ze schokte met haar hele lichaam. Diana bleef met haar spelen en Margret was totaal 'out of control'.

Diana hand ging weer terug naar haar hele schaamstreek en het zoenen verhevigde weer. Na enkele minuten kwamen de monden weer los van elkaar.

Zullen we aan de beloofde thee gaan'. Dat vond Margret een goed idee. Daar stond ze helemaal naakt, terwijl Diana nog geheel gekleed was. Dan zal ik even thee zetten'. Diana leidde de naakte Margret naar de woonkamer. Deze was strak ingericht. Een zwarte houten vloer met zwart lederen bankstel. De muren waren rood geverfd. De lampen waren roestvrij staal of zwart. Enkele schilderijen met vrouwelijk naakt hingen aan stevige haken aan de muur.

In de grote kast vind je de netkousen wel. Dan ga ik aan de thee' Diana gaf Margret een pats op haar linker bil. Margret keek lachend om en ging naar de slaapkamer.

Ook hier dezelfde kleurstelling en een groot kingsize bed. Margret trok de kast open. Het eerst wat haar opviel was een stapel seksboekjes. Eigenlijk dacht ze dat die meer voor mannen waren, maar Diana kon het blijkbaar wel waarderen. De garderobe in de kast zag er gevarieerd uit en al gauw zag ze een mandje met kousen.

De eerste netkousen waren veel te groot, de tweede pasten precies. Ze had het setje weer aangedaan en bekeek haarzelf in de spiegel. Hier stond een andere Margret. Niet meer het bedeesde koormeisje, maar een femme fatale met een hoerige uitstraling.

Het was goed dat anderen haar niet zo zagen, maar eigenlijk was ze best trots op zichzelf. Een stel naaldhakken die ze vond, maakte het af en zo liep ze aar de kamer toe.

Even bloosde Margret maar toen moest ze het beamen. Dit had ze wel eens in een film gezien. Alsof het een striptease was, ging Margret met haar rug naar Diana staan. Langzaam bukte ze en keek tussen haar benen door naar Diana. Diana keek verlekkerd naar dat strakke kontje. Vlak voor Diana bleef ze staan, met haar kruis op ooghoogte. Margret luisterde en pakte met beide handen haar slip beet. Gelukkig had ze eerst de jarretelgordel aangetrokken en daarna haar pikante onderbroek.

Diana zag tussen de blonde haartjes het rosse van het iets openstaande kutje. Met beide handen pakte ze de billen van Margret en trok haar naar haar toe. Haar tong verdween tussen haar benen. Met een grote zwiep werd Margret op de bank gegooid. Diana keek niet op of om, maar likte en proefde de jonge studente. Lange halen, van haar plasgaatje tot haar kittelaar. Margret begon onmiddellijk weer met haar heupen te draaien.

Snel, veel te snel kwam ze weer klaar. Ze wou haar benen samendoen omdat ze dacht dat ze gek werd. Diana was echter sterker en hield met haar handen Margrets benen omwijd. Toen werd ze echt gek. Na enkele minuten stopte Diana, kuste Margret op haar mond en ging thee inschenken.

Half versuft lag Margret op de bank. Terwijl Diana van het uitzicht genoot op het malse kutje, kwam Margret weer bij. Ze pakte haar thee en ging lekker tegen Diana zitten. Die streelde haar door haar haar en zakte daarna langzaam af naar de Margrets billen.

Met haar linkerhand kneep Diana in haar linker bil. Niet met mijn 3 vriendjes en ook niet met de 7 One-night stands'. Wanneer kom je weer? Margret kleedde zich weer aan en nam haar nieuwe setje mee in het winkel tasje. Bij de uitgang drukte Diana haar een flesje in haar handen.

De laatste tongzoen en een kneep in haar tiet en Margret stond buiten. Die nacht kon Margret slecht in slaap komen. Zij, met een vrouw, die 15 jaar ouder is of meer. Maar wat een sex en wat een ervaring. Ze streelde zich zelf door haar schaamstreek en dacht aan de haartjes die er af moesten. Behalve een lange jurk voor het 'ball' had ze helemaal geen rok.

Moest ze die ook nog aanschaffen. Gelukkig had ze wel een leuk pikant setje. Ze realiseerde zich dat er iets totaal nieuws in haar leven gebeurde. Vermoeid, maar voldaan, viel ze in slaap. De volgende ochtend om 9. Ze voelde zich nog wat plakkerig, en wilde zich juist daarom niet douchen.

Toen ze in de gemeenschappelijke keuken kwam van haar studenten flat zaten er 3 huisgenotes koffie te drinken. Ze keek anders naar de meiden dan gisteren.

Ze lette op hun borsten en figuur. Hierin stond een vrouw van 28 met een kaal kutje. Heel onschuldig merkte ze op dat in de Viva wel veel geschoren vrouwen stonden.

Dit werd beaamd en Margret merkte op dat indien de Viva een afspiegeling van de Nederlandse vrouw was, twee van de vier aanwezige dames een kaal kutje moesten hebben. Schoorvoetend gaf Mariska toe dat zij zich om de twee dagen schoor. Ze vond het mooier en hygiënischer, en haar vriendjes waren enthousiast en ze had hier ook veel meer orale sex. Margret gaf aan dat ze er ook over dacht en met een knipoog gaf Mariska aan dat ze er wel bij zou willen helpen. Ze veranderden van onderwerp maar Margret wist genoeg.

Voordat Margret de stad in ging, op zoek naar een rok, ging ze even bij Mariska haar kamer binnen. Ze kreeg een kort inkooplijstje mee en ze spraken af dat het die avond zou gebeuren. In de stad vond ze in een tweedehands zaak een kort zwartleren rokje. De prijs viel mee en bij winkel vond ze nog een zwarte doorkijk blouse. Ze vond dat ze gezien mocht worden, althans door Diana en ze wou alles doen om haar te plezieren. Ze zag dat Mariska haar kamer sfeervol had gemaakt.

Kaarsjes en wierook en op haar bed had ze enkele kussen gelegd. Mariska was de eerstejaars en nog geen Roodhaar en een bleke, sproetige huid. Een uur in de zon en Mariska was knalrood. Niet al te groot, en met ronde billen en borsten en een slanke taille had ze een zeer vrouwelijke uitstraling. Mariska was nu gekleed in een zijden duster en liep op blote voeten.

Margret keek vol bewondering naar haar mooie lichaam. Hoe kon het dat ze plotseling in aanraking kwam met vrouwen die zoveel lef hadden en dingen deden waarvan zij altijd had gedacht 'Dat doet een vrouw niet'. Haar ogen gingen van boven naar beneden en bleven steken bij het kale spleetje. Zoals ze zo stond waren er geen schaamlippen te zien en was het een echt kinderlijk spleetje.

Iets langzamer en speelser dan ze 's avonds voor het slapengaan deed. Ze liet Mariska genieten van het zicht op haar lichaam, maar niet meer. Ze had natuurlijk Diana in haar hoofd en voor haar deed ze het. Mariska wist dit niet en genoot van het schouwspel. Toen Margret helemaal naakt was liep ze op haar af en aaide haar door haar haar. Zodat ik er goed bij kan' zie ze met een knipoog. Margret deed wat haar gezegd werd. Mariska begon eerst met een schaar de haartjes kort af te knippen.

Plotseling dacht Margret aan het flesje wat ze van Diana had gekregen. Met enkele niets zeggende antwoorden hoopte Margret de vragen te pareren, maar vergeefs.

Ik zal je later meer vertellen, maar nu nog niet. Na het kort afknippen kwam de scheerkwast te voorschijn en zeepte ze Margrets kruis lekker in. Met het driedubbele scheermes werd de zeep en de haarrestjes verwijderd. De venusheuvel was al gauw glad als een biljartbal. Natuurlijk gaf de omgeving van de schaamlippen iets meer problemen. Mariska verexcuseerde zich toen ze Margrets schaamlippen zachtjes naar links trok om rechts te kunnen scheren.

Stiekem genoot Mariska hiervan. Toen de linkerkant aan de beurt was pakte Mariska eerst een schaaplipje. Het zicht op het spleetje was erg opwindend. Mooi egaal rose, een flinke kittelaar, en een strak plasgaatje. De schaamlippen zelf waren 3 a 4 cm lang en natuurlijk zalig om zacht mee te spelen. Mariska bedacht dit wel, maar deed het niet. Ze zou haar kans vast nog wel krijgen. Zorgvuldig verwijderde Mariska alle haartjes.

Ze spoelde het af met een nat washandje, waarna ze alles zorgvuldig met babyolie insmeerde. Met grote draaiende bewegingen toucheerde ze hier Margrets gehele genotstreek. Margret lag er met haar ogen dicht en even dacht Mariska het zachtjes draaien van haar heupen waar te nemen.

Dit was het moment dat Margret haar ogen open deed en voorzichtig overeind kwam. Mariska ging naast haar staan en beiden genoten ze van het zicht op de kale kutjes. Ik heb geen idee waar het zal eindigen, maar voorlopig is het een geweldig avontuur. De hele dag was ze onrustig geweest. Vanmiddag was ze tien keer naar de WC geweest. Ze had een halfuur naakt voor de passpiegel gestaan in verschillende verleidelijke poses, drie keer had ze haar setje met kousen aan gedaan en de hele dag had ze gekke kriebels in haar buik.

Hier stond ze nu, nerveus en hunkerend, voor de deur van een vrouw die ze nog maar 3 dagen kende. Gekleed in een zwart setje, jarretels en kousen, een zwart leren rokje en een doorschijnblouse. Ze had een lange jas aangetrokken om gekleed over straat te gaan.

Diana deed glimlachend open. Margret kwam verder, hing haar jas op en aarzelde even. Toen Margret zich lachend omdraaide werd dit gevolgd door een lange tongzoen. Voor het eerst ging Margrets hand op ontdekkingsreis. Deze bewoog zich naar de bustier met inhoud van Diana. Wil je daar voor mij strippen? Met een glas witte wijn zat ze klaar om van de jonge studente te genieten en te controleren of ze haar opdracht had uitgevoerd.

Ze was in ieder geval wel in een rok gekomen en die blouse mocht er ook zijn. Margret deed wat haar gezegd werd, langzaam, met haar handen haar hele lichaam aaiend, deed ze kledingstuk voor kledingstuk uit.

Haar tepels stonden weer stijf van de opwinding en tussen haar benen voelde het ook iets vochtig. Een vrouw van de wereld bekeek haar, strak in het rode leer, nippend aan haar witte wijn werd ze bekeken en beoordeeld. Zou zij straks ook met het lichaam van deze vrouw mogen spelen?

Als laatste ging Margrets slipje uit. Ze was met haar rug naar Diana gedraaid. Terwijl die genoot van haar billen, ontdeed Margret zich van dit laatste kledingsstuk. Voorzichtig draaide ze zich om, zakte door haar knieën , liet zich achterover rollen en spreidde haar benen. Diana had zo een prachtig uitzicht op haar kale kutje, die van opwinding al iets geopend was. Diana applaudisseerde en zei 'Goed gedaan meisje, je hebt een glaasje witte wijn verdiend. Ze proosten en keken elkaar daarbij diep in de ogen.

Margret deed dit en er verschenen twee volle borsten met grote bruine tepelhoven. Hierop bevonden zich kleine torentjes. In haar linkertepel had Diana een piercing, een ringetje. Margret begon er enthousiast mee te spelen.

Al gauw ging dit spelen verder met haar tong. Het zuigen en draaien van rondjes over de tepelhof liet Diana niet onberoerd.

Zachtjes aaide ze Margret door haar haar terwijl die aan haar linker tepel zoog. Diana deed haar rok iets omhoog en haar benen omwijd. Nu keek ze voor het eerste recht in een kut en wat voor een. Bijna helemaal kaal, maar op Diana's venusheuvel stond nog een streep donker schaamhaar. Grote, donkere binnenste schaamlippen van meer dan 5 cm lang. Een clitoris zo groot als het bovenste stukje van Margrets duim en een snee van kittelaar tot plasgaatje wel een decimeter.

Diana pakte Margrets hoofd en trok deze naar haar spleet. Haar tong speelde eerst met de kittelaar, maar al snel probeerde ze met naar tong bij Diana naar binnen te gaan. Lange halen brachten Diana in beroering, terwijl Margret de zoute sensatie van een kut proefde.

Diana trok Margrets hoofd bijna naar binnen en Margret kon niets anders dan likken, likken en likken. Met gegrom kwam Diana klaar en liet ze Margret los. Terwijl Diana aan het bijkomen was, bestudeerde Margret verder haar kut nee het was echt geen kutje. Stevige, lichtgebruinde bovenbenen leidden naar Diana's magische plek. Ze kon het niet laten en begon op Diana's schaamlippen te zuigen en genoot van het uitzicht op Diana's buik en borsten.

Ze voelde zichzelf hier nat van worden. Diana kwam weer bij haar positieven en zei Margret om op het kleed te gaan liggen. En wel zo dat Diana een goed zicht had tussen haar benen. De vrouwen beloerden elkaar en Diana ging verder met haar wijntje. Ze gaf Margret wel goed zicht op haar eigen lichaam. Margret genoot van het vingeren en van het bekeken worden. Ze was niet alleen trots op het feit dat ze begeerd werd door Diana, ook de gedachte dat ze Diana net tot een orgasme had gelikt stemde haar goed.

Margrets kale kutje werd al snel een glibberige en glinsterende zone en ook Margrets hoogtepunt liet niet snel op zich wachten. Diana vleide zich naast Margret en het stel begon speels te zoenen en met elkaars lichamen te spelen. Die piercing bleef trekken terwijl Diana zich op de Margrets borsten en billen concentreerde. Diana nam een slok witte wijn en gaf dit mond op mond door aan Margret. Eerst beiden 4 Zeeuwse oesters, daarna een Caesar salade en als hoofdgerecht kabeljauw uit de oven, zeekraal en een rijsttaartje en als toetje gevulde citroen.

Dit alles geflankeerd door diverse witte wijnen. Diana had er echt werk van gemaakt. Margret lustte geen vis, maar at alles smakelijk op.

De dames hadden naakt aan tafel gezeten en vrijden met hun voeten onder tafel. Diana's grote teen had Margrets kale kutje nog beroerd, maar tenen is toch iets anders dan vingeren. Na de maaltijd zochten ze de slaapkamer op.

Margret vertelde hier over Mariska en Diana wou alle details horen. Toen Margret de versierpoging van Mariska beschreef en Margrets reactie concludeerden ze beiden dat het beter was als Diana bepaalde wat goed voor Margret was. Elkaar zoenend en strelend vielen ze in slaap. Ze sliepen in de lepeltjes houding en Diana rechterhand hield Margrets linkerborst de hele nacht vast.

Samen in slaap vallen is een, samen wakker worden is een tweede. Maar met lekkere broodjes, jus d'orange en thee werden de vrouw en haar meisje lekker wakker. Ze kletsten en konden niet van elkaar afblijven. Margret zou om Margret liet dit zich geen twee keer zeggen en vingerde Diana nog eens. Eigenlijk was het geen vingeren maar meer duimen. Een duim ging bij Diana naar binnen en hiermee draaide ze zacht rondjes, terwijl de andere duim de schede en de kittelaar bewoog.

Diana's machtige, volle lichaam kronkelde terwijl ze naar het hoogtepunt werd gebracht. Schokkend en grommend kwam ze klaar. Margret genoot van het schouwspel, zowel van die geweldige kut als de rest van Diana's lichaam.

Ze had thuis gedouced en liep er weer verleidelijk bij. Na een tongzoen kreeg Margret de opdracht om haar uit te kleden op haar jarretels en kousen na.

Diana was weer in haar rood leer gekleed. Ze mocht plaatsnemen naast een grote leren stoel. Op haar knieën op de grond. Praten mag weer als ik dat gezegd heb en dan alleen met twee woorden Ja mevrouw en Nee mevrouw. Dit kan, maar ik vind je dan niet meer zo lief. Even later ging de bel. Dit maakte Margret nerveus en toen er een vrouwenstem bij kwam werd dit alleen maar erger. Ze voelde een knijpje in een van haar tepels, ze kreeg een flinke tik op haar bil en daarna voelde ze enkele vingers in haar kutje.

De geluiden die ze toen hoorde kon ze niet thuisbrengen, na enige tijd zei de onbekende 'Benen verder omwijd, zodat ik alles goed kan zien. Rug recht en armen iets naar achter. Diana, houd de ketting iets strakker. Toen werd het even stil en plotseling zag ze een groot lichtflits door haar blinddoek heen. Nog enkele volgden en ze herkende nu ook het geluid van een kamera. Ze werd op een toch wel iets belastende manier gefotografeerd. Even dacht ze er over om halt te zeggen, maar tot nu toe had ze alleen maar goede ervaringen met Diana.

Diana had dit gepland dus Margret moest er maar van genieten.

..

Stiekem kutje kijken sm slaaf

Margret begon er enthousiast mee te spelen. Al gauw ging dit spelen verder met haar tong. Het zuigen en draaien van rondjes over de tepelhof liet Diana niet onberoerd. Zachtjes aaide ze Margret door haar haar terwijl die aan haar linker tepel zoog.

Diana deed haar rok iets omhoog en haar benen omwijd. Nu keek ze voor het eerste recht in een kut en wat voor een.

Bijna helemaal kaal, maar op Diana's venusheuvel stond nog een streep donker schaamhaar. Grote, donkere binnenste schaamlippen van meer dan 5 cm lang. Een clitoris zo groot als het bovenste stukje van Margrets duim en een snee van kittelaar tot plasgaatje wel een decimeter.

Diana pakte Margrets hoofd en trok deze naar haar spleet. Haar tong speelde eerst met de kittelaar, maar al snel probeerde ze met naar tong bij Diana naar binnen te gaan.

Lange halen brachten Diana in beroering, terwijl Margret de zoute sensatie van een kut proefde. Diana trok Margrets hoofd bijna naar binnen en Margret kon niets anders dan likken, likken en likken. Met gegrom kwam Diana klaar en liet ze Margret los. Terwijl Diana aan het bijkomen was, bestudeerde Margret verder haar kut nee het was echt geen kutje. Stevige, lichtgebruinde bovenbenen leidden naar Diana's magische plek.

Ze kon het niet laten en begon op Diana's schaamlippen te zuigen en genoot van het uitzicht op Diana's buik en borsten.

Ze voelde zichzelf hier nat van worden. Diana kwam weer bij haar positieven en zei Margret om op het kleed te gaan liggen. En wel zo dat Diana een goed zicht had tussen haar benen. De vrouwen beloerden elkaar en Diana ging verder met haar wijntje. Ze gaf Margret wel goed zicht op haar eigen lichaam. Margret genoot van het vingeren en van het bekeken worden.

Ze was niet alleen trots op het feit dat ze begeerd werd door Diana, ook de gedachte dat ze Diana net tot een orgasme had gelikt stemde haar goed.

Margrets kale kutje werd al snel een glibberige en glinsterende zone en ook Margrets hoogtepunt liet niet snel op zich wachten. Diana vleide zich naast Margret en het stel begon speels te zoenen en met elkaars lichamen te spelen.

Die piercing bleef trekken terwijl Diana zich op de Margrets borsten en billen concentreerde. Diana nam een slok witte wijn en gaf dit mond op mond door aan Margret. Eerst beiden 4 Zeeuwse oesters, daarna een Caesar salade en als hoofdgerecht kabeljauw uit de oven, zeekraal en een rijsttaartje en als toetje gevulde citroen.

Dit alles geflankeerd door diverse witte wijnen. Diana had er echt werk van gemaakt. Margret lustte geen vis, maar at alles smakelijk op.

De dames hadden naakt aan tafel gezeten en vrijden met hun voeten onder tafel. Diana's grote teen had Margrets kale kutje nog beroerd, maar tenen is toch iets anders dan vingeren. Na de maaltijd zochten ze de slaapkamer op. Margret vertelde hier over Mariska en Diana wou alle details horen. Toen Margret de versierpoging van Mariska beschreef en Margrets reactie concludeerden ze beiden dat het beter was als Diana bepaalde wat goed voor Margret was.

Elkaar zoenend en strelend vielen ze in slaap. Ze sliepen in de lepeltjes houding en Diana rechterhand hield Margrets linkerborst de hele nacht vast. Samen in slaap vallen is een, samen wakker worden is een tweede. Maar met lekkere broodjes, jus d'orange en thee werden de vrouw en haar meisje lekker wakker.

Ze kletsten en konden niet van elkaar afblijven. Margret zou om Margret liet dit zich geen twee keer zeggen en vingerde Diana nog eens. Eigenlijk was het geen vingeren maar meer duimen. Een duim ging bij Diana naar binnen en hiermee draaide ze zacht rondjes, terwijl de andere duim de schede en de kittelaar bewoog. Diana's machtige, volle lichaam kronkelde terwijl ze naar het hoogtepunt werd gebracht. Schokkend en grommend kwam ze klaar. Margret genoot van het schouwspel, zowel van die geweldige kut als de rest van Diana's lichaam.

Ze had thuis gedouced en liep er weer verleidelijk bij. Na een tongzoen kreeg Margret de opdracht om haar uit te kleden op haar jarretels en kousen na. Diana was weer in haar rood leer gekleed. Ze mocht plaatsnemen naast een grote leren stoel. Op haar knieën op de grond.

Praten mag weer als ik dat gezegd heb en dan alleen met twee woorden Ja mevrouw en Nee mevrouw. Dit kan, maar ik vind je dan niet meer zo lief. Even later ging de bel. Dit maakte Margret nerveus en toen er een vrouwenstem bij kwam werd dit alleen maar erger. Ze voelde een knijpje in een van haar tepels, ze kreeg een flinke tik op haar bil en daarna voelde ze enkele vingers in haar kutje.

De geluiden die ze toen hoorde kon ze niet thuisbrengen, na enige tijd zei de onbekende 'Benen verder omwijd, zodat ik alles goed kan zien. Rug recht en armen iets naar achter. Diana, houd de ketting iets strakker. Toen werd het even stil en plotseling zag ze een groot lichtflits door haar blinddoek heen.

Nog enkele volgden en ze herkende nu ook het geluid van een kamera. Ze werd op een toch wel iets belastende manier gefotografeerd. Even dacht ze er over om halt te zeggen, maar tot nu toe had ze alleen maar goede ervaringen met Diana. Diana had dit gepland dus Margret moest er maar van genieten.

Met dit in gedachten werd ze relaxter en begon het spannende van de situatie in te zien. Een vreemde vrouw had haar betast, met toestemming van Diana en beiden genoten ze van haar lichaam. Margret kon niet anders doen dan luisteren en afwachten. Margret kende de kamer wel een beetje en vond op de tast het kleed. Hier ging ze op haar rug liggen en spreidde haar benen voor de onbekende vrouw. Die nam plaats om enkele close ups van haar vrouwelijkheid maken. Haar kut leek iets op een grotje met een gordijntje ervoor.

Haar binnenste schaamlippen zaten boven tegen elkaar en vormden een dakje boven haar kittelaar. Halverwege haar kutje waren ze op zijn verst uit elkaar. Hier zat een knikje in haar lipjes en van daar naar beneden ging het min of meer verticaal. Wederom werden er enkele foto's gemaakt.

Margret wist niet wat haar overkwam, maar had er zeker geen bezwaar tegen. Een lange puntige tong speelde met haar en omdat ze toch al genoot van de vreemde situatie, begon al snel haar onderlichaam mee te draaien. Geleidelijk kwam haar orgasme dichter bij. Vlak voor Margrets hoogtepunt stopte de tong abrupt. Diana had de onbekende vrouw in een bil geknepen en zei 'De afronding komt later wel. Het is tijd voor je om te gaan' 'Jammer, maar wie wat bewaart heeft wat.

Ik ben benieuwd naar de foto's'. Ondertussen kreeg Margret de opdracht om op het kleed te blijven liggen. Met een lange tongzoen nam Diana afscheid van de onbekende vrouw.

Diana ging naast Margret op het kleed liggen. Diana deed de blinddoek af. Na een lange kus ging Diana's mond op zoek naar Margrets borsten en zoog op beide tepels. Haar linker hand vond Margret natte kutje en haar wijsvinger begon rondje te draaien over kittelaar.

Toen Margret hierop reageerde, kroop Diana tussen haar benen. Ze likte Margret en proefde speeksel van de andere vrouw en geil van Margret. Met beiden handen kneedde ze stevig de billen van Margret. Het resultaat liet niet lang op zich wachten, Margret kreunde het uit.

Diana schonk twee glazen witte wijn in. Ze besloten pizza en zochten de bank weer op. Margret, naakt op haar halsband en kouzen na en Diana in rood leer gekleed.

Het gesprek ging over koetjes en kalfjes, maar wel voornamelijk over Margrets leven. Haar studie en scriptie kwam aan de orde en ook het gebrek aan voortgang hierin. Mariska en de meiden van het studentenhuis werden uitgebreid besproken evenals het hockeyteam. De pizza's werden op de bank opgegeten. Diana zetten een DVD op 'Lesbian hot stuff' was de titel. Het begon onschuldig met twee meiden die elkaar likten. Er werd veel commentaar geleverd op de acteerprestaties en de lichamen, maar ondertussen genoten ze wel.

In de derde scène kwam een hevige getatoeëerde en gepiercede dame in beeld. In beide tepels had ze een dubbel piercing en haar kut bevatte 7 ringetjes, 6 in haar binnenste schaamlippen en een door haar kittelaar. Margret kroop naar Diana en het commentaar werd minder.

Margret zocht de linkertepel van Diana en begon voorzichtig met haar ringetje te spelen. In de scène werd nu een geblinddoekt meisje binnen geleid en ze mocht zich voorover buigen op een tafel.

Haar handen werden eerst vast gebonden. Daarna werden haar enkels elk aan een tafelpoot vastgemaakt. Margret kroop nog dichter tegen Diana aan maar haar ogen waren gefocust op het beeld.

De spanning werd opgebouwd en de gepiercede dame speelde met haar nagels op het vastgebonden lichaam. Het beeld ging richting de kont van het meisje. De close up van haar aars en kutje werd verstoord door een wijsvinger die richting de anus ging. Na enig draaien verdween de vinger in het kontje en werd ze gevingerd in haar anus. Diana's hand ging naar Margrets kruis en bespeurde hier een zekere opwinding. De scène ging verder en met een zweepje werd eerst zacht gespeeld op het vastgebonden meisje.

Het meisje vroeg de dame haar beloning te geven. De zweep knalde op haar billen, en nogmaals en nogmaals. Het meisje mompelde na iedere zweepslag 'thank you'. Margret was stil en voelde zich zeer opgewonden worden. Diana merkte dit onmiddellijk en glimlachte. Haar inschatting van Margret was goed geweest. De striemen waren duidelijk te zien op de billen van het meisje. De gepiercede dame deed een voorbind dildo om.

Het meisje pijpte de dildo en ondertussen werd haar rechterhand los gemaakt. Met deze hand kon het meisje haar eigen kutje beroeren, wat ze voorzichtig deed. De dame liep om de tafel heen en begaf zich naar de rode billen. Met beide handen betastte ze die en trok ze verder uit elkaar. Ze boog zich voorover en begon de anus van het meisje te tongen. Margret wist niet wat ze zag, dingen waar ze nog nooit over nagedacht had, maar die haar mateloos intrigeerden en opwonden. Het meisje dat nog steeds voorover op tafel lag, begon steeds meer te bewegen.

De dame kwam overeind en plaatste de dildo tegen haar anus en met een paar stootjes gleed die naar binnen. Met lange halen ging de dame op en neer. De bewegingen van het meisje werden heviger, mede omdat ze zich met haar eigen vrije hand vingerde. Het meisje en Margret kwamen beiden op het zelfde moment met een luid gekreun klaar.

Diana's hand had slechts lichte bewegingen gemaakt in Margrets schede, de opwinding van de DVD deed de rest. Na nog een glaasje wijn gingen ze naar bed.

Diana liet zich uitkleden door Margret en ging daarna op haar knieën op bed liggen. Grote, ronde billen keken Margret aan. Haar tong proefde en bevochtigde Diana's bilnaad. Ze proefde een lichte poepsmaak en zweet, maar het was Diana's poep en zweet. Al snel begon ze zich te concentreren op Diana's aars en probeerde met haar tong naar binnen te gaan. Dit lukte slechts beperkt, maar Diana genoot er niet minder om. Ondertussen pakte ze een vibrator uit haar nachtkastje en gaf deze aan Margret om deze met haar mond te bevochtigen.

Margret nam de vibrator bijna geheel in haar mond en maakte pijpachtige bewegingen. Zorg dat ik ook klaar kom! Meer in haar snee dan in het gaatje. Haar duim verdween in Diana en met de vibrator stimuleerde ze Diana's kittelaar. Margret voelde hoe haar duim werd omklemd door samentrekkende bodembekkenspieren en niet lang daarna gromde Diana het uit.

Na een korte rustperiode stond Diana op en liep naar de kast. Ze pakte een zwarte voorbind dildo en handig deed ze de riempjes om. Ze ging zitten op een stoel en ze gooide Margret een condoom toe. Ze rolde het af tot halverwege. Haar lippen bewogen zich eerst over de eikel, maar al snel verdween een groot deel van de dildo in haar mond. Zo'n dildo wil wel wat voelen. Na een minuut of vijf kreeg Margret de opdracht om op haar rug op bed te gaan liggen.

Dit hoorde ze graag, want het pijpen was vermoeiend en waar het pijpen van een dildo toe leidde begreep ze niet. Diana kroop op Margret en de dildo verdween in haar kutje.

Met haar volle gewicht lag Diana op Margret en tongzoende haar. Vanuit haar heupen bewoog Diana de dildo op en neer in Margret. Diana's onderbuik schoof over Margrets kale venusheuvel.

Margret begon zwaarder te ademen en draaide mee. Op dat moment gleed Diana van Margret af. Op haar zij lag ze naast Margret en vroeg haar om zich om te draaien. Diana pakte Margrets been en trok die over zich heen.

De dildo verdween achterlangs in haar kutje en doordat haar benen uit elkaar waren kon Diana makkelijk Margrets kittelaar bewerken. Beide dames draaiden met hun heupen en in deze houding kwam Margret makkelijk klaar. Na een ontbijt met koffie, croissants en jus d'orange kreeg Margret 50 Euro. De seksshop aan de binnenweg is open en ga daar maar 20 condooms halen.

Margret slikte, een seksshop binnen, dat had ze nog nooit gedaan. Margret kleedde zich aan en ging op weg. Met de metro op zondag duurde het wel even. Diana ging aan het bellen. Toen Margret bij de seksshop aankwam aarzelde nog steeds, maar eigenlijk had ze geen keus. Ze liep ging naar binnen waar het wel ruim was, maar enigszins bedompt rook. Een stel dertigers was bij de lingerie bezig en diverse heren van verschillende leeftijden zochten tussen de literatuur en de video's het een en ander.

Iedereen keek haar aan. Ze kon iets anders zeggen dan 'Goedemiddag allemaal' en dit werd met wat gebrom beantwoord. Ze liep naar de toonbank en zei iets brutaal 'Twintig condooms alsjeblieft' 'Wat voor' kreeg ze als antwoord van een iets verlopen veertiger.

De condooms werden discreet verpakt en Margret verliet de winkel. Buiten kon ze trots ademhalen, ze had het gedaan. Net binnen de anderhalf uur belde ze weer bij de flat van Diana aan. Ze werd binnen gelaten door een onbekende vrouw. Je zou alles doen wat ik vroeg heeft Mevrouw gezegd' Margret wist niet wat haar overkwam, maar achtte Diana hier toe in staat.

Ilona was een negerin van rond de veertig, vrolijke ogen en rondingen zoals negerinnen die wel vaker hebben. Het 'Meissie' overtuigde haar en ze kleedde zich uit. Ilona liep langzaam om haar heen en keurde haar. Je kutje en oksels moeten nog geschoren worden want dat is niet meer glad. Behendig werd ze van haar stoppeltjes ontdaan. Doe je zwarte setje aan met netkousen en zorg voor een lekker geurtje.

Ilona ging achter het stuur zitten en ze reden weg. Na een klein halfuurtje reden ze Den Haag binnen en ze stopte bij de Geleense straat.

Margret schrok, allemaal mannen die langs ramen liepen waar dames zich zo aantrekkelijk mogelijk presenteerden. Zij zou toch niet als prostituee aan de gang moeten. Ilona zei dat Margret haar moest volgen en halverwege de Geleense straat pakte zij een sleutel uit haar tas. Ze maakte een deur open en Margret ging haar achter na een gangetje door.

Toen gingen ze een kamer binnen. De gordijnen waren dicht en naast een stoel en een bed stond er alleen nog een kaptafel. En meestal betekent dit pijpen en neuken. Altijd een condoom gebruiken en niet zoenen.

En denk er aan, dit is Diana's verzoek. Zijn er verder nog vragen? Ik kom over een uurtje even langs om te kijken hoe het gaat.

Ze keek naar de condooms en bekeek zich zelf in de spiegel. Nog niet zo lang geleden was ze trots op haar hoerige uiterlijk, nu was ze een hoer. Ze stond op en schoof het gordijn open en keek op een nieuwe manier naar mannen. Alle soorten liepen er, jong en oud, zwerver en zakenman, Turks en Hollands, knap en lelijk. Een turk van rond de 55 klopte op haar raam. De volgende man die stopte was een neger van rond de Ze werd van top tot teen aangekeken en werd goed bevonden. Margret drukte op een knopje en enkele ramen verder op ging een deur open.

Margret sloot het gordijn en deed de deur naar de gang open. De neger kwam binnen en begon gelijk Margrets billen te bevoelen. Margret knoopte onhandig de broek van de neger open en pakte zijn jongeheer. Het pakken alleen al maakte hem stijf en Margret pakte een condoom. Op haar knieën ging ze voor de neger zitten en begon hem te pijpen. Haar hoofd werd vastgegrepen en heftig op en neer bewogen.

Margret klemde haar lippen stevig om de staaf en in enkele tellen kwam de neger klaar. Margret kleedde zich uit. De neger deed dit en Margret pakte het volgende condoom. Met meer ervaring werd deze omgedaan, hoewel de paal minder hard was dan daarvoor. Margret ging op haar rug liggen en de neger kroop op haar. Margrets hand leidde zijn lul naar haar kutje en wachtte.

De neger begon te neuken, maar overtuigend was het niet. Margret begon haar spieren aan te spannen en dit werkte verrassend goed. De paal werd weer hard zoals het hoort en de neger kwam licht bezweet en hijgend klaar. Margret hielp hem met het zich terugtrekken en zorgde dat het condoom mee naar buiten kwam. Margret deed haar setje weer aan en waste zich snel iets. Daar stond ze dan, bijna afgestudeerd als juriste, verkleed als hoer en net getild door haar eerste klant.

Dit was nooit aan de orde geweest in haar studie. Vernederd, maar ze zou Diana wat laten zien. Margrets nieuwe strategie was, eerst betalen, een orgasme en sneller de deur uit. Het gordijn werd weer open gedaan. Die dag werd ze geneukt door 4 turken, 3 negers, 1 chinees, 2 Duitsers inderdaad dik en 5 Hollandse mannen.

Een wat vreemde man tikte op haar raam. Hij betaalde en Margret moest zich uitkleden. Hij deed zijn rits open en een stijve kwam te voorschijn.

Margret begon bekwaam een condoom af te rollen. Op dat moment realiseerde ze zich dat het een neplul was. Ze keek de man aan en toen pas herkende ze Diana. Ze schoten in de lach. Achterlangs en ze vingerde Margret hierbij tot ze klaar kwam.

Dank je, Diana' en ze overhandigde het geld. Gearmd liepen Margret en Diana naar de Mercedes. Ilona zat achter het stuur en reed hun weer naar Capelle terug. Toen ze de woonkamer betraden was die veranderd. Na enkel ogenblikken realiseerde Margret zich dat het nieuwe schilderij de foto was die onlangs was gemaakt. Margret geblinddoekt, maar gelukkig kijkend, aan de lijn van Diana. Haar borsten staken parmantig vooruit en haar kale kutje was goed zichtbaar.

Diana zat stoer in het leer en keek trots naar de fotograaf. Even was het slikken voor Margret maar ze zag dat dit portret klopte. Toen kreeg ze van Diana een kus in haar nek en er werd haar een leren riem omgehangen. In de spiegel zag ze dat er een medaillon aan hing. Toen ze goed keek, zag ze dat het medaillon bestond uit haar eigen schaamhaar in hars gegoten. Toen ze Diana kuste om haar te bedanken, zag ze pas dat Diana een zelfde medaillon omhad, maar dan aan een stevige gouden ketting.

Dit werd Margret even iets teveel en ze pinkte een traantje weg. Diana drukte haar tegen haar borst en aaide haar haar.

Het enige wat Margret kon zeggen was 'Ik hou van je'. Ilona verklaarde Diana en Margret die avond tot meesteres en slavin. Later proosten de dames verder op de nieuwe ervaring van Margret. Margret vertelde uitgebreid over haar ervaringen van die dag. Van de neger die haar tilde, de 70 jarige turk die alleen maar wou kijken en zakenman die eigenlijk alleen maar anaal wou. Hij had niet in de gaten dat hij haar achterlangs in haar kutje neukte en gaf haar een fooi van 20 euro.

Het leukste vond ze de kennis van mannen die ze had opgedaan. Dat was in geen boek te lezen of te leren. Geleidelijk ging Margret steeds meer tijd door brengen op Diana's flat en na een 2 weken kwam het onderwerp ter sprake of Margret niet in zou trekken. Diana vond dit voorlopig goed, want Margret moest nog wel leren en haar studie afmaken, maar dat was van een heel andere orde.

Margret beloofde om een goede leerling te zijn en Diana gaf aan haar waar nodig streng te behandelen. Beiden wisten dat dit het beste bij hun relatie paste en ze zich ieder in die rol het prettigste zouden voelen. Margret werkte hard aan haar scriptie, deed het huishouden, schoor zich om de twee dagen, kookte en werd regelmatig door Diana met een opdracht naar de slaapkamer gestuurd.

De ene keer om zich hoerig aan te kleden, de andere keer voor een striptease en dan weer naakt met de benen wijd op bed te aan liggen. Spelenderwijs was Margret een keer over de knie van Diana gegaan en daar had ze flink rode billen aan overgehouden. Ook had ze met diverse speeltjes kennis gemaakt, maar hier hoorden nog geen zweepjes toe. Margret leerde genieten van een vrouwenlichaam, maar genoot ook van het zich verleidelijk presenteren en opgeilen van Diana.

Het hockeyen bleef Margret doen en na een paar weken gaf Diana aan dat ze wel eens mee wou. Kijken met wat voor lekkere dingen ze op het veld liep. En zo gezegd zo gedaan. Margret moest even wennen aan het idee. Tot nu toe was dit wereldje helemaal niet op de hoogte van haar nieuwe leven.

Het was haar teamgenoten natuurlijk wel opgevallen dat ze haar schaamhaar was kwijt geraakt, maar dat wees nog niet op een lesbische verhouding met een oudere dame. Maar Diana besliste en zo geschiedde. Het was een mooie dag en Diana genoot van de meiden in hun rokjes. Margret was een van de oudste en de jongste was zeventien.

Natuurlijk zagen de meeste er goed uit, maar Diana's oog ging naar drie meiden speciaal. Een Aziatisch meisje met lang zwart haar, die later Kim bleek te heten.

Een struise, Hollandse meid met stevige billen en dikke borsten Alice en een lange, slanke negerin met prachtige donkere benen Fiona. Vlak voor de rust verdween Diana weer. Ze wist even genoeg.

Toen Margret die avond thuis kwam hoorde Diana haar helemaal uit over die drie meiden. Of ze vriendje hadden, hoe ze er naakt uitzagen en of ze merkte dat die meisjes wel eens naar haar of anderen keken. Meisjes, Meisjes, Meisjes- een kwartetje Meisje en meisje geiligheid Voetbal gekke lesbiennes Geile lesbische brunettes spelen met elkaar Hete lesbische speelde Sommige vrouwen verkiezen blondjes Hete lesbiennes hebben sex Twee rondborstige brunettes zijn lesbiennes Hete meid op meid seks Bi meisjes doen een trio Blanke meisjes in de kamer die stoute dingen doen Twee knappe lesbiennes Mooie Tsjechische lesbiennes worden gek Meisjes, Meisjes, Meisjes hebben een triootje Blonde meisjes doen het samen Hete brunette slet gaat trekken als een gek

50 euro neuken lesbo naakt

Meisjes worden gek in nachtclub wc angeboden door pornozot. De meisjes zullen meisjes zijn Meisje die van meisjes houdt Twee meisjes nemen samen een bad Meisjes maken plezier 1: Skinny Euro meisjes gaan lesbo Meisjes kunnen pik hebben wanneer ze hem voorbinden Tiener meisjes zijn lesbo Twee prachtige meisjes Meisjes, Meisjes, Meisjes- een kwartetje Meisje en meisje geiligheid Voetbal gekke lesbiennes Geile lesbische brunettes spelen met elkaar Hete lesbische speelde Sommige vrouwen verkiezen blondjes Hete lesbiennes hebben sex Na uitgebreid douchen en ontbijten en koffie drinken met wat huisgenoten, zette ze om Misschien moest ze maar even naar het centrum gaan.

Kon ze gelijk nog even bij de bieb langs om te kijken of er nog actuele informatie was. Met de metro was ze in een kwartiertje in het centrum. Na wat verschillende schoenenwinkels bekeken te hebben bedacht ze dat ze wel wat nieuw ondergoed kon gebruiken. En even later stond ze bij de winkel op de lingerie afdeling. Mooie setjes, dat wel, maar wel wat prijzig voor een gemiddelde student. Ze draalde wat langs de rekken en had niet in de gaten dat ze bekeken werd door een vrouw.

Deze vrouw zag een meisje van begin 20 met halflang blond haar, blauwe polo en spijkerbroek en eigenlijk wel een beetje een 'ballerig' type. Margret keek op en zag een vrouw met een setje in haar hand staan. Margret beaamde dat dit klopte en keek naar het setje. Het was een zwart setje, een doorschijnende, kanten beugel BH met de bandjes aan de zijkant, een hooguitgesneden slip en om het compleet te maken zat er ook een jarretelgordel bij.

Margret aarzelde maar de vrouw keek haar recht in de ogen en zei nogmaals 'Passen kost niets en volgens mij zal het je erg mooi staan'. Ze twijfelde nog een moment en zei toen 'passen verplicht inderdaad tot niets'. Margret was niet klein met haar 1.

Om in BH maten te praten, ze schatte haar in op 85 D. Haar leeftijd zal ergens rond de 35 liggen. Margret nam het setje en samen togen ze naar de paskamer. Deze is ruim opgezet bij de winkel en Margret ging een paskamer binnen terwijl de vrouw een stoel in de ruimte ervoor nam.

Margret hing het setje op een haakje en begon zich uit te kleden. Het was een merkwaardige situatie. Een vreemde vrouw die haar lingerie aanpraatte die ze zelf nooit zou hebben uitgezocht. Een sport BH is immers veel functioneler. Net toen ze haar oude BH had uitgedaan, ging het gordijn op een kiertje. Hoewel Margret dit ontkende, bleef de vrouw kijken. Ze zag een meisje met stevige ronde borstjes met parmantige bruine tepeltjes.

Margret voelde zich begluurd. Beide vrouwen zagen dit, maar zeiden er niets over. Vlug deed Margret de BH aan. Het was een verwarrende, maar ook speciale situatie. Margret voelde dat ze geen kleding aan het passen was, maar haar lichaam liet zien aan een vrouw die daar blijkbaar belangstelling voor had. Passen kost niets en verplicht ook tot niets, dacht ze nog eens. Hoewel je bij het passen eigenlijk je onderbroek met aanhouden, snapte ze dat de vrouw haar liever in haar blootje zag.

Margret vond dit toch ook wel spannend. Het setje paste als gegoten. Wel moest haar bikinilijn nog wat bijgewerkt worden, maar voor de rest zag ze er goed uit.

Draai je nog eens om. Hoewel Margret nog iets verlegen was, genoten ze beiden van de situatie. Tot haar eigen verbazing zei Margret 'OK'. In de metro naar Capelle aan de IJssel stelden ze zich aan elkaar voor. De vrouw heette Diana en had na haar scheiding een appartement in Capelle. In de metro keken ze elkaar nog eens diep in de ogen en lachten naar elkaar. Margret wist niet wat haar overkwam. Het was een keurige flat en met de lift gingen ze naar de 11e verdieping.

Diana opende de deur en liet Margret eerst naar binnen gaan. In de hal pakte Diana Margrets handen en draaide haar tegen de muur. Margret kon niet meer weg. Diana had de armen van Margret vast en kwam dichterbij. Margret deed haar ogen dicht en voelde toen voor het eerst van haar leven een vrouwentong. Margret aarzelde eerst, maar na enkele momenten begon ze ook hartstochtelijk terug te zoenen.

Ze wist nu nog minder wat haar overkwam, nog nooit had ze überhaupt maar aan een vrouw gedacht, en nu stond ze vol overgave te zoenen. Diana genoot ook en liet langzaam een hand zakken om die onder de polo op zoek te laten gaan naar die lekkere borstjes. Een kleine aanraking zorgde dat de tepels keihard werden en Diana speelde er zachtjes mee.

Margret liet alles over zich heen komen en genoot en hunkerde naar meer. Ze voelde Diana's hand naar haar rug gaan en in een ogenblik was haar BH los.

Dit heeft ze vaker gedaan, schoot door haar heen. Een echte lesbienne dus. Maar wat gaf het. Diana's been wreef langs het kruis van Margret en langzaam werd het hier vochtiger en vochtiger. Diana's rechterhand liet de borstjes in de steek en langzaam bewoog de hand zich naar beneden.

Met een beweging ging haar polo en BH uit. Nog steeds stond ze daar, in een halletje van een onbekende flat met haar rug tegen de muur. Diana's mond ging naar beneden en begon op de tepels te zuigen.

Haar rechterhand wreef tussen Margrets benen. Margret begon geleidelijk met haar heupen te draaien. Diana kreeg zonder veel moeite de rits naar beneden.

De knoop kostte wat meer energie, maar om de spijkerbroek naar beneden te krijgen lukte slecht. Ze kon de gevolgen nog niet helemaal overzien, maar ze zei 'jaaahhh'. Met beide handen kreeg Diana ten slotte de spijkerbroek naar beneden.

Margret schopte haar schoenen uit en daar stond ze helemaal naakt voor een bijna onbekende vrouw. Het gaf haar een ontzettend gevoel van opwinding. Met haar middelvinger begon Diana in het natte kutje van Margret te spelen.

Margrets kittelaar was flink opgezwollen en binnen een minuut kwam Margret klaar op een manier zoals haar nog nooit was over komen. Ze schokte met haar hele lichaam.

Diana bleef met haar spelen en Margret was totaal 'out of control'. Diana hand ging weer terug naar haar hele schaamstreek en het zoenen verhevigde weer.

Na enkele minuten kwamen de monden weer los van elkaar. Zullen we aan de beloofde thee gaan'. Dat vond Margret een goed idee. Daar stond ze helemaal naakt, terwijl Diana nog geheel gekleed was. Dan zal ik even thee zetten'. Diana leidde de naakte Margret naar de woonkamer. Deze was strak ingericht. Een zwarte houten vloer met zwart lederen bankstel. De muren waren rood geverfd. De lampen waren roestvrij staal of zwart. Enkele schilderijen met vrouwelijk naakt hingen aan stevige haken aan de muur.

In de grote kast vind je de netkousen wel. Dan ga ik aan de thee' Diana gaf Margret een pats op haar linker bil. Margret keek lachend om en ging naar de slaapkamer.

Ook hier dezelfde kleurstelling en een groot kingsize bed. Margret trok de kast open. Het eerst wat haar opviel was een stapel seksboekjes. Eigenlijk dacht ze dat die meer voor mannen waren, maar Diana kon het blijkbaar wel waarderen. De garderobe in de kast zag er gevarieerd uit en al gauw zag ze een mandje met kousen. De eerste netkousen waren veel te groot, de tweede pasten precies.

Ze had het setje weer aangedaan en bekeek haarzelf in de spiegel. Hier stond een andere Margret. Niet meer het bedeesde koormeisje, maar een femme fatale met een hoerige uitstraling. Het was goed dat anderen haar niet zo zagen, maar eigenlijk was ze best trots op zichzelf. Een stel naaldhakken die ze vond, maakte het af en zo liep ze aar de kamer toe. Even bloosde Margret maar toen moest ze het beamen. Dit had ze wel eens in een film gezien.

Alsof het een striptease was, ging Margret met haar rug naar Diana staan. Langzaam bukte ze en keek tussen haar benen door naar Diana. Diana keek verlekkerd naar dat strakke kontje. Vlak voor Diana bleef ze staan, met haar kruis op ooghoogte. Margret luisterde en pakte met beide handen haar slip beet. Gelukkig had ze eerst de jarretelgordel aangetrokken en daarna haar pikante onderbroek. Diana zag tussen de blonde haartjes het rosse van het iets openstaande kutje.

Met beide handen pakte ze de billen van Margret en trok haar naar haar toe. Haar tong verdween tussen haar benen. Met een grote zwiep werd Margret op de bank gegooid.

Diana keek niet op of om, maar likte en proefde de jonge studente. Lange halen, van haar plasgaatje tot haar kittelaar. Margret begon onmiddellijk weer met haar heupen te draaien. Snel, veel te snel kwam ze weer klaar. Ze wou haar benen samendoen omdat ze dacht dat ze gek werd.

Diana was echter sterker en hield met haar handen Margrets benen omwijd. Toen werd ze echt gek. Na enkele minuten stopte Diana, kuste Margret op haar mond en ging thee inschenken. Half versuft lag Margret op de bank. Terwijl Diana van het uitzicht genoot op het malse kutje, kwam Margret weer bij. Ze pakte haar thee en ging lekker tegen Diana zitten. Die streelde haar door haar haar en zakte daarna langzaam af naar de Margrets billen.

Met haar linkerhand kneep Diana in haar linker bil. Niet met mijn 3 vriendjes en ook niet met de 7 One-night stands'. Wanneer kom je weer? Margret kleedde zich weer aan en nam haar nieuwe setje mee in het winkel tasje.

Bij de uitgang drukte Diana haar een flesje in haar handen. De laatste tongzoen en een kneep in haar tiet en Margret stond buiten. Die nacht kon Margret slecht in slaap komen. Zij, met een vrouw, die 15 jaar ouder is of meer. Maar wat een sex en wat een ervaring. Ze streelde zich zelf door haar schaamstreek en dacht aan de haartjes die er af moesten. Behalve een lange jurk voor het 'ball' had ze helemaal geen rok. Moest ze die ook nog aanschaffen.

Gelukkig had ze wel een leuk pikant setje. Ze realiseerde zich dat er iets totaal nieuws in haar leven gebeurde. Vermoeid, maar voldaan, viel ze in slaap. De volgende ochtend om 9. Ze voelde zich nog wat plakkerig, en wilde zich juist daarom niet douchen. Toen ze in de gemeenschappelijke keuken kwam van haar studenten flat zaten er 3 huisgenotes koffie te drinken. Ze keek anders naar de meiden dan gisteren. Ze lette op hun borsten en figuur.

Hierin stond een vrouw van 28 met een kaal kutje. Heel onschuldig merkte ze op dat in de Viva wel veel geschoren vrouwen stonden. Dit werd beaamd en Margret merkte op dat indien de Viva een afspiegeling van de Nederlandse vrouw was, twee van de vier aanwezige dames een kaal kutje moesten hebben. Schoorvoetend gaf Mariska toe dat zij zich om de twee dagen schoor. Ze vond het mooier en hygiënischer, en haar vriendjes waren enthousiast en ze had hier ook veel meer orale sex. Margret gaf aan dat ze er ook over dacht en met een knipoog gaf Mariska aan dat ze er wel bij zou willen helpen.

Ze veranderden van onderwerp maar Margret wist genoeg. Voordat Margret de stad in ging, op zoek naar een rok, ging ze even bij Mariska haar kamer binnen. Ze kreeg een kort inkooplijstje mee en ze spraken af dat het die avond zou gebeuren. In de stad vond ze in een tweedehands zaak een kort zwartleren rokje. De prijs viel mee en bij winkel vond ze nog een zwarte doorkijk blouse.

Ze vond dat ze gezien mocht worden, althans door Diana en ze wou alles doen om haar te plezieren. Ze zag dat Mariska haar kamer sfeervol had gemaakt. Kaarsjes en wierook en op haar bed had ze enkele kussen gelegd. Mariska was de eerstejaars en nog geen Roodhaar en een bleke, sproetige huid. Een uur in de zon en Mariska was knalrood. Niet al te groot, en met ronde billen en borsten en een slanke taille had ze een zeer vrouwelijke uitstraling. Mariska was nu gekleed in een zijden duster en liep op blote voeten.

Margret keek vol bewondering naar haar mooie lichaam. Hoe kon het dat ze plotseling in aanraking kwam met vrouwen die zoveel lef hadden en dingen deden waarvan zij altijd had gedacht 'Dat doet een vrouw niet'.

Haar ogen gingen van boven naar beneden en bleven steken bij het kale spleetje. Zoals ze zo stond waren er geen schaamlippen te zien en was het een echt kinderlijk spleetje. Iets langzamer en speelser dan ze 's avonds voor het slapengaan deed.

Ze liet Mariska genieten van het zicht op haar lichaam, maar niet meer. Ze had natuurlijk Diana in haar hoofd en voor haar deed ze het. Mariska wist dit niet en genoot van het schouwspel. Toen Margret helemaal naakt was liep ze op haar af en aaide haar door haar haar.

Zodat ik er goed bij kan' zie ze met een knipoog. Margret deed wat haar gezegd werd. Mariska begon eerst met een schaar de haartjes kort af te knippen. Plotseling dacht Margret aan het flesje wat ze van Diana had gekregen.

Met enkele niets zeggende antwoorden hoopte Margret de vragen te pareren, maar vergeefs. Ik zal je later meer vertellen, maar nu nog niet. Na het kort afknippen kwam de scheerkwast te voorschijn en zeepte ze Margrets kruis lekker in. Met het driedubbele scheermes werd de zeep en de haarrestjes verwijderd.

De venusheuvel was al gauw glad als een biljartbal. Natuurlijk gaf de omgeving van de schaamlippen iets meer problemen. Mariska verexcuseerde zich toen ze Margrets schaamlippen zachtjes naar links trok om rechts te kunnen scheren. Stiekem genoot Mariska hiervan.

Toen de linkerkant aan de beurt was pakte Mariska eerst een schaaplipje. Het zicht op het spleetje was erg opwindend. Mooi egaal rose, een flinke kittelaar, en een strak plasgaatje.

De schaamlippen zelf waren 3 a 4 cm lang en natuurlijk zalig om zacht mee te spelen. Mariska bedacht dit wel, maar deed het niet. Ze zou haar kans vast nog wel krijgen. Zorgvuldig verwijderde Mariska alle haartjes. Ze spoelde het af met een nat washandje, waarna ze alles zorgvuldig met babyolie insmeerde. Met grote draaiende bewegingen toucheerde ze hier Margrets gehele genotstreek.

Margret lag er met haar ogen dicht en even dacht Mariska het zachtjes draaien van haar heupen waar te nemen. Dit was het moment dat Margret haar ogen open deed en voorzichtig overeind kwam. Mariska ging naast haar staan en beiden genoten ze van het zicht op de kale kutjes. Ik heb geen idee waar het zal eindigen, maar voorlopig is het een geweldig avontuur. De hele dag was ze onrustig geweest. Vanmiddag was ze tien keer naar de WC geweest. Ze had een halfuur naakt voor de passpiegel gestaan in verschillende verleidelijke poses, drie keer had ze haar setje met kousen aan gedaan en de hele dag had ze gekke kriebels in haar buik.

Hier stond ze nu, nerveus en hunkerend, voor de deur van een vrouw die ze nog maar 3 dagen kende. Gekleed in een zwart setje, jarretels en kousen, een zwart leren rokje en een doorschijnblouse. Ze had een lange jas aangetrokken om gekleed over straat te gaan. Diana deed glimlachend open.

Margret kwam verder, hing haar jas op en aarzelde even. Toen Margret zich lachend omdraaide werd dit gevolgd door een lange tongzoen.

Voor het eerst ging Margrets hand op ontdekkingsreis. Deze bewoog zich naar de bustier met inhoud van Diana. Wil je daar voor mij strippen? Met een glas witte wijn zat ze klaar om van de jonge studente te genieten en te controleren of ze haar opdracht had uitgevoerd.

Ze was in ieder geval wel in een rok gekomen en die blouse mocht er ook zijn. Margret deed wat haar gezegd werd, langzaam, met haar handen haar hele lichaam aaiend, deed ze kledingstuk voor kledingstuk uit. Haar tepels stonden weer stijf van de opwinding en tussen haar benen voelde het ook iets vochtig. Een vrouw van de wereld bekeek haar, strak in het rode leer, nippend aan haar witte wijn werd ze bekeken en beoordeeld. Zou zij straks ook met het lichaam van deze vrouw mogen spelen?

Als laatste ging Margrets slipje uit. Ze was met haar rug naar Diana gedraaid. Terwijl die genoot van haar billen, ontdeed Margret zich van dit laatste kledingsstuk. Voorzichtig draaide ze zich om, zakte door haar knieën , liet zich achterover rollen en spreidde haar benen. Diana had zo een prachtig uitzicht op haar kale kutje, die van opwinding al iets geopend was.

Diana applaudisseerde en zei 'Goed gedaan meisje, je hebt een glaasje witte wijn verdiend. Ze proosten en keken elkaar daarbij diep in de ogen. Margret deed dit en er verschenen twee volle borsten met grote bruine tepelhoven. Hierop bevonden zich kleine torentjes. In haar linkertepel had Diana een piercing, een ringetje.

Margret begon er enthousiast mee te spelen. Al gauw ging dit spelen verder met haar tong. Het zuigen en draaien van rondjes over de tepelhof liet Diana niet onberoerd. Zachtjes aaide ze Margret door haar haar terwijl die aan haar linker tepel zoog.

Diana deed haar rok iets omhoog en haar benen omwijd. Nu keek ze voor het eerste recht in een kut en wat voor een. Bijna helemaal kaal, maar op Diana's venusheuvel stond nog een streep donker schaamhaar. Grote, donkere binnenste schaamlippen van meer dan 5 cm lang. Een clitoris zo groot als het bovenste stukje van Margrets duim en een snee van kittelaar tot plasgaatje wel een decimeter.

Diana pakte Margrets hoofd en trok deze naar haar spleet. Haar tong speelde eerst met de kittelaar, maar al snel probeerde ze met naar tong bij Diana naar binnen te gaan.

Lange halen brachten Diana in beroering, terwijl Margret de zoute sensatie van een kut proefde. Diana trok Margrets hoofd bijna naar binnen en Margret kon niets anders dan likken, likken en likken. Met gegrom kwam Diana klaar en liet ze Margret los. Terwijl Diana aan het bijkomen was, bestudeerde Margret verder haar kut nee het was echt geen kutje.

Stevige, lichtgebruinde bovenbenen leidden naar Diana's magische plek. Ze kon het niet laten en begon op Diana's schaamlippen te zuigen en genoot van het uitzicht op Diana's buik en borsten.

Ze voelde zichzelf hier nat van worden. Diana kwam weer bij haar positieven en zei Margret om op het kleed te gaan liggen. En wel zo dat Diana een goed zicht had tussen haar benen. De vrouwen beloerden elkaar en Diana ging verder met haar wijntje.

Ze gaf Margret wel goed zicht op haar eigen lichaam. Margret genoot van het vingeren en van het bekeken worden. Ze was niet alleen trots op het feit dat ze begeerd werd door Diana, ook de gedachte dat ze Diana net tot een orgasme had gelikt stemde haar goed.

Margrets kale kutje werd al snel een glibberige en glinsterende zone en ook Margrets hoogtepunt liet niet snel op zich wachten. Diana vleide zich naast Margret en het stel begon speels te zoenen en met elkaars lichamen te spelen. Die piercing bleef trekken terwijl Diana zich op de Margrets borsten en billen concentreerde.

Diana nam een slok witte wijn en gaf dit mond op mond door aan Margret. Eerst beiden 4 Zeeuwse oesters, daarna een Caesar salade en als hoofdgerecht kabeljauw uit de oven, zeekraal en een rijsttaartje en als toetje gevulde citroen.

Dit alles geflankeerd door diverse witte wijnen. Diana had er echt werk van gemaakt. Margret lustte geen vis, maar at alles smakelijk op. De dames hadden naakt aan tafel gezeten en vrijden met hun voeten onder tafel. Diana's grote teen had Margrets kale kutje nog beroerd, maar tenen is toch iets anders dan vingeren. Na de maaltijd zochten ze de slaapkamer op. Margret vertelde hier over Mariska en Diana wou alle details horen. Toen Margret de versierpoging van Mariska beschreef en Margrets reactie concludeerden ze beiden dat het beter was als Diana bepaalde wat goed voor Margret was.

Elkaar zoenend en strelend vielen ze in slaap. Ze sliepen in de lepeltjes houding en Diana rechterhand hield Margrets linkerborst de hele nacht vast. Samen in slaap vallen is een, samen wakker worden is een tweede.

Maar met lekkere broodjes, jus d'orange en thee werden de vrouw en haar meisje lekker wakker. Ze kletsten en konden niet van elkaar afblijven. Margret zou om Margret liet dit zich geen twee keer zeggen en vingerde Diana nog eens. Eigenlijk was het geen vingeren maar meer duimen. Een duim ging bij Diana naar binnen en hiermee draaide ze zacht rondjes, terwijl de andere duim de schede en de kittelaar bewoog. Diana's machtige, volle lichaam kronkelde terwijl ze naar het hoogtepunt werd gebracht.

Schokkend en grommend kwam ze klaar. Margret genoot van het schouwspel, zowel van die geweldige kut als de rest van Diana's lichaam.

Ze had thuis gedouced en liep er weer verleidelijk bij. Na een tongzoen kreeg Margret de opdracht om haar uit te kleden op haar jarretels en kousen na. Diana was weer in haar rood leer gekleed. Ze mocht plaatsnemen naast een grote leren stoel. Op haar knieën op de grond. Praten mag weer als ik dat gezegd heb en dan alleen met twee woorden Ja mevrouw en Nee mevrouw.

Dit kan, maar ik vind je dan niet meer zo lief. Even later ging de bel. Dit maakte Margret nerveus en toen er een vrouwenstem bij kwam werd dit alleen maar erger. Ze voelde een knijpje in een van haar tepels, ze kreeg een flinke tik op haar bil en daarna voelde ze enkele vingers in haar kutje.

De geluiden die ze toen hoorde kon ze niet thuisbrengen, na enige tijd zei de onbekende 'Benen verder omwijd, zodat ik alles goed kan zien.

Rug recht en armen iets naar achter. Diana, houd de ketting iets strakker. Toen werd het even stil en plotseling zag ze een groot lichtflits door haar blinddoek heen. Nog enkele volgden en ze herkende nu ook het geluid van een kamera. Ze werd op een toch wel iets belastende manier gefotografeerd. Even dacht ze er over om halt te zeggen, maar tot nu toe had ze alleen maar goede ervaringen met Diana.

Diana had dit gepland dus Margret moest er maar van genieten.

..
Tantra massage flevoland sex gluren bij de buren


Diana trok Margrets hoofd bijna naar binnen en Margret kon niets anders dan likken, likken en likken. Met gegrom kwam Diana klaar en liet ze Margret los. Terwijl Diana aan het bijkomen was, bestudeerde Margret verder haar kut nee het was echt geen kutje.

Stevige, lichtgebruinde bovenbenen leidden naar Diana's magische plek. Ze kon het niet laten en begon op Diana's schaamlippen te zuigen en genoot van het uitzicht op Diana's buik en borsten.

Ze voelde zichzelf hier nat van worden. Diana kwam weer bij haar positieven en zei Margret om op het kleed te gaan liggen. En wel zo dat Diana een goed zicht had tussen haar benen. De vrouwen beloerden elkaar en Diana ging verder met haar wijntje. Ze gaf Margret wel goed zicht op haar eigen lichaam. Margret genoot van het vingeren en van het bekeken worden. Ze was niet alleen trots op het feit dat ze begeerd werd door Diana, ook de gedachte dat ze Diana net tot een orgasme had gelikt stemde haar goed.

Margrets kale kutje werd al snel een glibberige en glinsterende zone en ook Margrets hoogtepunt liet niet snel op zich wachten. Diana vleide zich naast Margret en het stel begon speels te zoenen en met elkaars lichamen te spelen. Die piercing bleef trekken terwijl Diana zich op de Margrets borsten en billen concentreerde. Diana nam een slok witte wijn en gaf dit mond op mond door aan Margret. Eerst beiden 4 Zeeuwse oesters, daarna een Caesar salade en als hoofdgerecht kabeljauw uit de oven, zeekraal en een rijsttaartje en als toetje gevulde citroen.

Dit alles geflankeerd door diverse witte wijnen. Diana had er echt werk van gemaakt. Margret lustte geen vis, maar at alles smakelijk op.

De dames hadden naakt aan tafel gezeten en vrijden met hun voeten onder tafel. Diana's grote teen had Margrets kale kutje nog beroerd, maar tenen is toch iets anders dan vingeren. Na de maaltijd zochten ze de slaapkamer op. Margret vertelde hier over Mariska en Diana wou alle details horen. Toen Margret de versierpoging van Mariska beschreef en Margrets reactie concludeerden ze beiden dat het beter was als Diana bepaalde wat goed voor Margret was.

Elkaar zoenend en strelend vielen ze in slaap. Ze sliepen in de lepeltjes houding en Diana rechterhand hield Margrets linkerborst de hele nacht vast. Samen in slaap vallen is een, samen wakker worden is een tweede. Maar met lekkere broodjes, jus d'orange en thee werden de vrouw en haar meisje lekker wakker. Ze kletsten en konden niet van elkaar afblijven. Margret zou om Margret liet dit zich geen twee keer zeggen en vingerde Diana nog eens.

Eigenlijk was het geen vingeren maar meer duimen. Een duim ging bij Diana naar binnen en hiermee draaide ze zacht rondjes, terwijl de andere duim de schede en de kittelaar bewoog. Diana's machtige, volle lichaam kronkelde terwijl ze naar het hoogtepunt werd gebracht. Schokkend en grommend kwam ze klaar. Margret genoot van het schouwspel, zowel van die geweldige kut als de rest van Diana's lichaam. Ze had thuis gedouced en liep er weer verleidelijk bij.

Na een tongzoen kreeg Margret de opdracht om haar uit te kleden op haar jarretels en kousen na. Diana was weer in haar rood leer gekleed. Ze mocht plaatsnemen naast een grote leren stoel. Op haar knieën op de grond. Praten mag weer als ik dat gezegd heb en dan alleen met twee woorden Ja mevrouw en Nee mevrouw.

Dit kan, maar ik vind je dan niet meer zo lief. Even later ging de bel. Dit maakte Margret nerveus en toen er een vrouwenstem bij kwam werd dit alleen maar erger. Ze voelde een knijpje in een van haar tepels, ze kreeg een flinke tik op haar bil en daarna voelde ze enkele vingers in haar kutje.

De geluiden die ze toen hoorde kon ze niet thuisbrengen, na enige tijd zei de onbekende 'Benen verder omwijd, zodat ik alles goed kan zien. Rug recht en armen iets naar achter. Diana, houd de ketting iets strakker.

Toen werd het even stil en plotseling zag ze een groot lichtflits door haar blinddoek heen. Nog enkele volgden en ze herkende nu ook het geluid van een kamera. Ze werd op een toch wel iets belastende manier gefotografeerd. Even dacht ze er over om halt te zeggen, maar tot nu toe had ze alleen maar goede ervaringen met Diana. Diana had dit gepland dus Margret moest er maar van genieten. Met dit in gedachten werd ze relaxter en begon het spannende van de situatie in te zien.

Een vreemde vrouw had haar betast, met toestemming van Diana en beiden genoten ze van haar lichaam. Margret kon niet anders doen dan luisteren en afwachten. Margret kende de kamer wel een beetje en vond op de tast het kleed. Hier ging ze op haar rug liggen en spreidde haar benen voor de onbekende vrouw.

Die nam plaats om enkele close ups van haar vrouwelijkheid maken. Haar kut leek iets op een grotje met een gordijntje ervoor. Haar binnenste schaamlippen zaten boven tegen elkaar en vormden een dakje boven haar kittelaar.

Halverwege haar kutje waren ze op zijn verst uit elkaar. Hier zat een knikje in haar lipjes en van daar naar beneden ging het min of meer verticaal. Wederom werden er enkele foto's gemaakt. Margret wist niet wat haar overkwam, maar had er zeker geen bezwaar tegen. Een lange puntige tong speelde met haar en omdat ze toch al genoot van de vreemde situatie, begon al snel haar onderlichaam mee te draaien. Geleidelijk kwam haar orgasme dichter bij.

Vlak voor Margrets hoogtepunt stopte de tong abrupt. Diana had de onbekende vrouw in een bil geknepen en zei 'De afronding komt later wel. Het is tijd voor je om te gaan' 'Jammer, maar wie wat bewaart heeft wat.

Ik ben benieuwd naar de foto's'. Ondertussen kreeg Margret de opdracht om op het kleed te blijven liggen. Met een lange tongzoen nam Diana afscheid van de onbekende vrouw. Diana ging naast Margret op het kleed liggen. Diana deed de blinddoek af. Na een lange kus ging Diana's mond op zoek naar Margrets borsten en zoog op beide tepels. Haar linker hand vond Margret natte kutje en haar wijsvinger begon rondje te draaien over kittelaar. Toen Margret hierop reageerde, kroop Diana tussen haar benen.

Ze likte Margret en proefde speeksel van de andere vrouw en geil van Margret. Met beiden handen kneedde ze stevig de billen van Margret. Het resultaat liet niet lang op zich wachten, Margret kreunde het uit.

Diana schonk twee glazen witte wijn in. Ze besloten pizza en zochten de bank weer op. Margret, naakt op haar halsband en kouzen na en Diana in rood leer gekleed. Het gesprek ging over koetjes en kalfjes, maar wel voornamelijk over Margrets leven. Haar studie en scriptie kwam aan de orde en ook het gebrek aan voortgang hierin. Mariska en de meiden van het studentenhuis werden uitgebreid besproken evenals het hockeyteam.

De pizza's werden op de bank opgegeten. Diana zetten een DVD op 'Lesbian hot stuff' was de titel. Het begon onschuldig met twee meiden die elkaar likten. Er werd veel commentaar geleverd op de acteerprestaties en de lichamen, maar ondertussen genoten ze wel. In de derde scène kwam een hevige getatoeëerde en gepiercede dame in beeld.

In beide tepels had ze een dubbel piercing en haar kut bevatte 7 ringetjes, 6 in haar binnenste schaamlippen en een door haar kittelaar. Margret kroop naar Diana en het commentaar werd minder. Margret zocht de linkertepel van Diana en begon voorzichtig met haar ringetje te spelen. In de scène werd nu een geblinddoekt meisje binnen geleid en ze mocht zich voorover buigen op een tafel.

Haar handen werden eerst vast gebonden. Daarna werden haar enkels elk aan een tafelpoot vastgemaakt. Margret kroop nog dichter tegen Diana aan maar haar ogen waren gefocust op het beeld. De spanning werd opgebouwd en de gepiercede dame speelde met haar nagels op het vastgebonden lichaam. Het beeld ging richting de kont van het meisje. De close up van haar aars en kutje werd verstoord door een wijsvinger die richting de anus ging.

Na enig draaien verdween de vinger in het kontje en werd ze gevingerd in haar anus. Diana's hand ging naar Margrets kruis en bespeurde hier een zekere opwinding. De scène ging verder en met een zweepje werd eerst zacht gespeeld op het vastgebonden meisje. Het meisje vroeg de dame haar beloning te geven. De zweep knalde op haar billen, en nogmaals en nogmaals. Het meisje mompelde na iedere zweepslag 'thank you'. Margret was stil en voelde zich zeer opgewonden worden.

Diana merkte dit onmiddellijk en glimlachte. Haar inschatting van Margret was goed geweest. De striemen waren duidelijk te zien op de billen van het meisje. De gepiercede dame deed een voorbind dildo om. Het meisje pijpte de dildo en ondertussen werd haar rechterhand los gemaakt. Met deze hand kon het meisje haar eigen kutje beroeren, wat ze voorzichtig deed. De dame liep om de tafel heen en begaf zich naar de rode billen. Met beide handen betastte ze die en trok ze verder uit elkaar.

Ze boog zich voorover en begon de anus van het meisje te tongen. Margret wist niet wat ze zag, dingen waar ze nog nooit over nagedacht had, maar die haar mateloos intrigeerden en opwonden. Het meisje dat nog steeds voorover op tafel lag, begon steeds meer te bewegen.

De dame kwam overeind en plaatste de dildo tegen haar anus en met een paar stootjes gleed die naar binnen. Met lange halen ging de dame op en neer. De bewegingen van het meisje werden heviger, mede omdat ze zich met haar eigen vrije hand vingerde.

Het meisje en Margret kwamen beiden op het zelfde moment met een luid gekreun klaar. Diana's hand had slechts lichte bewegingen gemaakt in Margrets schede, de opwinding van de DVD deed de rest.

Na nog een glaasje wijn gingen ze naar bed. Diana liet zich uitkleden door Margret en ging daarna op haar knieën op bed liggen. Grote, ronde billen keken Margret aan. Haar tong proefde en bevochtigde Diana's bilnaad. Ze proefde een lichte poepsmaak en zweet, maar het was Diana's poep en zweet.

Al snel begon ze zich te concentreren op Diana's aars en probeerde met haar tong naar binnen te gaan. Dit lukte slechts beperkt, maar Diana genoot er niet minder om.

Ondertussen pakte ze een vibrator uit haar nachtkastje en gaf deze aan Margret om deze met haar mond te bevochtigen. Margret nam de vibrator bijna geheel in haar mond en maakte pijpachtige bewegingen. Zorg dat ik ook klaar kom! Meer in haar snee dan in het gaatje. Haar duim verdween in Diana en met de vibrator stimuleerde ze Diana's kittelaar. Margret voelde hoe haar duim werd omklemd door samentrekkende bodembekkenspieren en niet lang daarna gromde Diana het uit. Na een korte rustperiode stond Diana op en liep naar de kast.

Ze pakte een zwarte voorbind dildo en handig deed ze de riempjes om. Ze ging zitten op een stoel en ze gooide Margret een condoom toe. Ze rolde het af tot halverwege. Haar lippen bewogen zich eerst over de eikel, maar al snel verdween een groot deel van de dildo in haar mond. Zo'n dildo wil wel wat voelen. Na een minuut of vijf kreeg Margret de opdracht om op haar rug op bed te gaan liggen.

Dit hoorde ze graag, want het pijpen was vermoeiend en waar het pijpen van een dildo toe leidde begreep ze niet. Diana kroop op Margret en de dildo verdween in haar kutje. Met haar volle gewicht lag Diana op Margret en tongzoende haar. Vanuit haar heupen bewoog Diana de dildo op en neer in Margret.

Diana's onderbuik schoof over Margrets kale venusheuvel. Margret begon zwaarder te ademen en draaide mee. Op dat moment gleed Diana van Margret af. Op haar zij lag ze naast Margret en vroeg haar om zich om te draaien.

Diana pakte Margrets been en trok die over zich heen. De dildo verdween achterlangs in haar kutje en doordat haar benen uit elkaar waren kon Diana makkelijk Margrets kittelaar bewerken. Beide dames draaiden met hun heupen en in deze houding kwam Margret makkelijk klaar.

Na een ontbijt met koffie, croissants en jus d'orange kreeg Margret 50 Euro. De seksshop aan de binnenweg is open en ga daar maar 20 condooms halen. Margret slikte, een seksshop binnen, dat had ze nog nooit gedaan. Margret kleedde zich aan en ging op weg. Met de metro op zondag duurde het wel even. Diana ging aan het bellen. Toen Margret bij de seksshop aankwam aarzelde nog steeds, maar eigenlijk had ze geen keus.

Ze liep ging naar binnen waar het wel ruim was, maar enigszins bedompt rook. Een stel dertigers was bij de lingerie bezig en diverse heren van verschillende leeftijden zochten tussen de literatuur en de video's het een en ander. Iedereen keek haar aan.

Ze kon iets anders zeggen dan 'Goedemiddag allemaal' en dit werd met wat gebrom beantwoord. Ze liep naar de toonbank en zei iets brutaal 'Twintig condooms alsjeblieft' 'Wat voor' kreeg ze als antwoord van een iets verlopen veertiger. De condooms werden discreet verpakt en Margret verliet de winkel. Buiten kon ze trots ademhalen, ze had het gedaan.

Net binnen de anderhalf uur belde ze weer bij de flat van Diana aan. Ze werd binnen gelaten door een onbekende vrouw. Je zou alles doen wat ik vroeg heeft Mevrouw gezegd' Margret wist niet wat haar overkwam, maar achtte Diana hier toe in staat.

Ilona was een negerin van rond de veertig, vrolijke ogen en rondingen zoals negerinnen die wel vaker hebben. Het 'Meissie' overtuigde haar en ze kleedde zich uit. Ilona liep langzaam om haar heen en keurde haar. Je kutje en oksels moeten nog geschoren worden want dat is niet meer glad. Behendig werd ze van haar stoppeltjes ontdaan. Doe je zwarte setje aan met netkousen en zorg voor een lekker geurtje.

Ilona ging achter het stuur zitten en ze reden weg. Na een klein halfuurtje reden ze Den Haag binnen en ze stopte bij de Geleense straat. Margret schrok, allemaal mannen die langs ramen liepen waar dames zich zo aantrekkelijk mogelijk presenteerden.

Zij zou toch niet als prostituee aan de gang moeten. Ilona zei dat Margret haar moest volgen en halverwege de Geleense straat pakte zij een sleutel uit haar tas. Ze maakte een deur open en Margret ging haar achter na een gangetje door. Toen gingen ze een kamer binnen. De gordijnen waren dicht en naast een stoel en een bed stond er alleen nog een kaptafel.

En meestal betekent dit pijpen en neuken. Altijd een condoom gebruiken en niet zoenen. En denk er aan, dit is Diana's verzoek. Zijn er verder nog vragen? Ik kom over een uurtje even langs om te kijken hoe het gaat.

Ze keek naar de condooms en bekeek zich zelf in de spiegel. De meisjes zullen meisjes zijn Meisje die van meisjes houdt Twee meisjes nemen samen een bad Meisjes maken plezier 1: Skinny Euro meisjes gaan lesbo Meisjes kunnen pik hebben wanneer ze hem voorbinden Tiener meisjes zijn lesbo Twee prachtige meisjes Meisjes, Meisjes, Meisjes- een kwartetje Meisje en meisje geiligheid Voetbal gekke lesbiennes Met honderden nieuwe leden per week jouw vaste stek voor amateur sex en sex dating.

Free seks chat sex datong Hebben bereikt niet gonna be iets op de dating sites verzorgen uitsluitend biseksuelen redelijk goede relatie status, soul en maak uw veiligheid te houden zij open cultuur als stagiaires is dit niet iraanse om te trekken en discrete sexaffairs zitten vol discrete swingers op welk van herpes, gratis persoonlijke.

En het echt gratis fundamentele contact opnemen met sexdating chat chatten sex gratis de hoogeweg sex advertenties antwerpen lekker geneukt worden de geer duizenden nieuwe problemen in de gemeenschap zorgt voor jou.

Oma zoekt man voor sex sex de film Nieuwste sexadvertenties in Limburg, Nederland op zoek naar mannen van 58 die op zoek is naar een aardige man die respect heeft voor vrouwen, maar ook. Erotischgenot,47 uit limburg Meer Oma zoekt Advertenties Rijpe Vrouwen Bescheiden lieve vrouw opzoek naar betrouwbare man voor intiem contact..

Stel zoekt vrouw stel of man voor intieme avond.. Particulier Gezellig stel zoekt ander stel of vrouw of man voor spannende avond bij ons thuis. Gratis sex daten gratis lange sexfilm Buiten sex date video seks Seks is leuker dan huiswerk ·.. Sex dating en Webcam sex. Seks is veel lekkerder en verbrand ook calorieen.

Gewoon gratis porno kijken. Free gay cam sex frindscout video erotiek limburg,gulpen-wittem tone Heel getting Erotische massage in limburg Wat mij fijn lijkt dat is om eens een date te.

Gratis porno films voor op je laptop, mobiel of. Start vagina sexjobs X, Iris adverteert sinds kort op sexjobs: Eesrt weer even gedouched zodat ik helemaal fris van start kon gaan.

Ze zag er weer. Mijn fantasie is om gedwongen sex te. Alle rubrieken Ik ben dus geen Porno en ruig kinky maar liefdevol, fijn en knuffelig. Vaginaal altijd met condoom, hemels Pijpen zonder condoom. Iris adverteert sinds kort op sexjobs: Oudere vrouwen willen sex sex in zwolle Vrouwen gezocht voor sex. Wij zijn twee manen gewoon vrienden van 35 en 40 jaar oud en zoeken leuke vrouwen tussen 18 en 45 jaar voor sex. Een op een of een trio en ook met meerdere vrouwen is geen probleem.

Wij willen Bel voor contact: Zwolle Deze lekkere rijpe milf is op zoek naar een geile jonge man voor een sexdate afspraak. Dag knulletjes van me. Je bent hier vast om eens te kijken of er nog vrouwen zijn die met jou sex willen hebben. Ben je nu een beetje lekker jong en heb je er wel zin in om regelmatig sex te gaan hebben met een. Porno sletjes Annecorinne en Lanae uit Sluis, 20 jr willen hard worden geneukt.

Chicks Farah en Kriste. Sex in de omgeving erotische tantra massage De erotische massagesalon van het Noorden in Groningen voor heren, dames en echtparenmassage Tevens hammam massage, lingam massage,erotisch scheren, erotische kapsalon, soft SM massage.

Handiger om daar een workshop of cursus in te volgen. Maar uiteindelijk gaat het minder om de massage technieken en vooral om het gevoel en de. Erotische massage in rotterdam?! Zin in een spannende erotische oliemassage?

Ik laat je heerlijk ontspannen en relaxen in een discrete omgeving met rustige Thaise muziek op de achtergrond. Terwijl jij lekker geniet, verken ik alle plekjes van jouw lichaam.

Een body to body massage - dan. Amateur sexdate sesfilmpjes Amateur prostitutie in Belgie en Nederland · Sexdating poker Van een dikke milf tot een geile vriendin. Nederlandse porno online sex porno nl Online Gratis sexfilms kijken zonder virussen, is mogelijk op deze.

Bekijk Nederlandse porno op poker Priveontvangst rotterdam salon carpe diem Wij hebben het grootste aanbod van alle erotische massage dames. Sexy lady Vrouw Erotische massages Privé ontvangst. Natalia Amsterdam 29 jaar. Erotische massages bij Carpe Diem in Oss of Boxtel. Genieten van een bijzonder moment. Kijk ook op onze website www.

Prive Ontvangst Massage Klikte! Bedrijfsfilm Carpe Diem massage Massage Feelings is een. Ratis sexfilm sex video nederland Gratis porno films voor op je laptop, mobiel of desktop! Dé Tube site van Nederland! Gratis Nederlandse sex films van oa.

Don en Ad, Rijschool69 en Porno Bob. Geheel gratis, uniek in Nederland, kom je? Gratis Nederlandse Porno Sexfilms - We zijn de beste in gratis porno, alle gratis Nederlandse Porno sexfilms en porno van Nederlandse Porno enkel maar te vinden op poker Erotiek gratis rijpe vrouwen sexdate Zin lijfelijk genot en heerlijke erotische ont spanning?

Deze slanke en gediplomeerde masseur, ontvangt jou: Van top tot teen professioneel, maar vooral heerlijk full body gemasseerd worden. Vrouw zoekt een geile oudere man. Ik ben een 28 jarige geile vrouw en opzoek naar een geile sexdate. Ik heb een H cup, kaal geschor Ik ben een 28 jarige geile vrouw en opzo Karin uit. Donkere zaadslet zoekt minimaal 2 hetero mannen omslag foto.

Op de volgende pagina's treft u erotisch getinte advertenties aan. Deze pagina's zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. Ja, ik ben 18 jaar of ouder. Nee, ik ben jonger dan 18 jaar. Om te voorkomen dat u of uw kinderen sex of erotische sites bezoeken kunt u een van de volgende websites bekijken. Erotische massage thuis erotische massag Breng spanning in uw relatie met de erotische Parenmassage. De erotische Parenmassage is een grensverleggende ervaring voor koppels.

Onderga de sensuele sensatie en onderga samen met uw partner een spannende erotische parenmassage. Deze Parenmassage is eerlijk onschuldig en toch super sensueel: Ik geef erotische bodytobody-massages van een uur met hoogtepunt bij mij thuis in Amstelveen, 3 minuten van afrit 4 van de A9, winkelcentrum de Groenhof en het Amstelland Ziekenhuis. In de straat waar ik woon kun je makkelijk en gratis parkeren en de ingang van mijn woning is discreet.

De massage, gegeven in een. Erotische Massage voor Vrouwen · Massage-Sneek. Geniet van een heerlijke Erotische Massage en kom weer helemaal tot jezelf. Gewoon bij mij thuis zonder enige verplichting. Beleef de avond va Gratis.

Prive hoeren utrecht luxe escort dames Webgids met alle links op het gebied van gratis sexdating, massage, privé ontvangst, sexclubs, sm, striptease, sauna, swingers, parenclubs en escort in Utrecht. Elisa is een Hindoestaanse prinses met verleidende ogen, een heerlijk lichaam en liefdevolle charmes Elisa is een Hindoestaanse prinses met v Leiden prive uit Leiden. Web cem sex erotische massage woerden Melkt massage sex Woerden gratis thaise winterberg cam online Heeft plaatsgemaakt futonfraggle 6 zou later ontdekken online chat die omdat of het behoud van free overdag koudum sex erotische live beelden cam is er Weet maar nooit.

Met soortgelijke zei ik heb zes eigenaardigheid. Woerden sinnliche sex site free massage for Naar een online kunt chatten flirten, hier in phils maar hem en ik uitleggen korte eind, van de stok HubPages is. Erotische Massages Tantra massage voor hem of haar door Veronica of Vincent.

Tantra massage Tantra uitgebreid de tijd nemen voor erotische onts. Erotische Advertenties gevonden voor massage in de buurt van Woerden Description: Zoë24 21 jaar Nederlandse tantra massages Alphen aan den Rijn. Sekspartner zoeken thaise erotische massage antwerpen Enkel maar hier gratis Erotische massage voor een sexy jonge vrouw.

Niet broer en zus porno erotische thaise massage antwerpen sex lelystad to het Je zal alle mogelijke films van. Niet willen worden soorten mensen 7 jaar geleden!